reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A macie moze jakis pomysl..co amm zrobic..jak po karmieniu zostala mi jedna piers 2 razy wieksza od drugiej??????nie moge na to patrzec...a do stanika z jednej str..wkaladam wkadke...
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Corsini dzieki dobra kobieto:-) dziecko w BAlneum kapię a o sobie nie pomyślałam;-) A tak w ogóle o dzięki Tobie Adaś jest krochmalony od kilku dni Fajnie że tego linka wkleiłaś o kąpielach leczniczych <cmok!>
Iwonko nie martw się, przecież niedawno przestałaś karmic, jeszcze hormony buzują i w ogóle... wszystko się wyrówna i zobaczysz będzie picuś cycuś;-)
Iwonko nie martw się, przecież niedawno przestałaś karmic, jeszcze hormony buzują i w ogóle... wszystko się wyrówna i zobaczysz będzie picuś cycuś;-)
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
K@sieńko cieszę się bardzo że się przydało,moc buziaczków
Iwonko na to chyba nie ma cudownego środka,chyba że różnica jest nie wielka to faktycznie jak K@sia mówi jeszcze ma czas zeby dojsć do siebie a jak nie to chyba tylko mała korekta kosmetyczna(plastyczna) zostaje
Iwonko na to chyba nie ma cudownego środka,chyba że różnica jest nie wielka to faktycznie jak K@sia mówi jeszcze ma czas zeby dojsć do siebie a jak nie to chyba tylko mała korekta kosmetyczna(plastyczna) zostaje
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
No jest juz troszke lepiej ..chociaz roznica pozostala..to az tak nie rzuca sie w oczy...obie sa teraz male jak nigdy..to nawet A nie jest..prawie znikly..musze nosic stanik z silikonem zeby jakos wygladac ...a tak w ogole to 4 dni temu dostalam @ nareszcie..w sumie bylo tak samo jak przed ciaza..nic nie bolalo..i slabo:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
z tymi cyckami to i ja będę miec to samo,chyba mi po karmieniu zanikną!
Iwonka,a może to kwestia czasu jeszcze?
Iwonka,a może to kwestia czasu jeszcze?
AAntos
Początkująca w BB
Ja miałam szczęscie gdyż do wagi z przed ciąży wrocilam już po 2 tygodiach po porodzie:-)a w ciągu tych 9 m-cy przytyło mi się 21 kgnie odchudzałam się poprostu kilogramy w jakiścudowny sposob same zaczęły znikac.A teraz po 7 m-cach ważę kilka kilogramów mniej niż przed ciążą:-)życzę Wam rownież szybkiego powrotu do wymarzonej figury. Pozdrawiam
No to szczesciara z Ciebie!!! Mi tez kiloski szybko zlecialy ale teraz nie moge patrzec na moja oponke wokol twarzy!!! Nie wiem skad mi sie to wzielo i powiem szczerze ze nie jem duzo!! Mozna nawet powiedziec ze malo!!! I jak to zgubic??????
reklama
Mi tez kilogramy poleciały jak karmiłam piersią. Ale jeszcze chciałabym schudnać..Tak mi cieżko sie zmobilizować...
Ale powiem Wam, ze te naprzemienne prysznice bardzo duzo dają, biore je juz chyba z 1,5 m-ca, skóra gładsza, jędrniejsza i cellulit jakby mniejszy. Mi główie chodzi o piersi, bo takie sflaczałe po karmieniu...
Ale powiem Wam, ze te naprzemienne prysznice bardzo duzo dają, biore je juz chyba z 1,5 m-ca, skóra gładsza, jędrniejsza i cellulit jakby mniejszy. Mi główie chodzi o piersi, bo takie sflaczałe po karmieniu...
Podziel się: