reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Dziewczyny,czy ktoras uzywala moze Guam na modelowanie ciala i cellulit? Bo nosze sie z zamiarem zakupu tego blotka i ciekawa jestem czy ktoras miala z tym do czynienia i czy jest skuteczne?;-)

reklama
Olu ja sobie to kiedyś zafundowałam, nie byłam jakoś specjalnie zachwycona no i strasznie mnie piekła skóra jak miałam to błotko na sobie;-) drugi raz bym nie kupiła...taki sam efekt osiągnąć mozna wcierając krem i zawijajac się folią:dry: ale co kobieta to inna skóra i inaczej reaguje na te same kosmetyki:happy:

Oleńko,za 300 zł.masz około 6 zabiegów z czekolady lub cynamonu...Ja co prawda stosuje to na ujędrnienie i nawilżenie skóry ale moja Mami na cellulit i jest zadowolona...A jakie to przyjemne...Ja to sobie funduję na całe ciało plus borowiny na biust,tzn.na miejsce gdzie Wy macie biust;-)

Olu, ja z kolei goraco polecam dobry masaz ujedrniajaco-odchudzajacy. Jak chcesz, to mam namiar na jednego dobrego masazyste (przyjmuje na ul. Saskiej). Kiedys kiedys po sesji masazy polaczonych z lekka dieta stracilam 6 cm w udach.

Hmmm, nie wiem, czy to odpowiedni watek, ale mam do Was pytanie. Dostalam po raz pierwszy od porodu okres (miesiac temu mialam juz jakies lekkie plamienie, ale tego nie licze) i jestem w totalnym szoku, bo jest on tak obfity, jak nigdy wczesniej. Zaczelam sie zastanawiac, czy to nie jakis krwotok, bo totalnie sie ze mnie leje. Czy Wy tez tak mialyscie??? I czy to sie kiedys unormuje??? Cholera, jezeli nie, to ja zachodze w nastepna ciaze, bo ta "przyjemnosc" mnie stanowczo przerasta:szok: :szok: :szok: ;-) ;-) ;-) .

Kryska, w moim przypadku było wiecej nic przed ciaza.
Slyszalam ze pierwszy okres po porodzie wlasnie taki jest. Z czasem to sie normuje ;-) Głowa do góry ;)

Kryska,ja natomiast nie chcę Cię martwić ale pierwszy okres po porodzie dostałam jakieś pół roku temu i był właśnie chooooooolernie obfity ale wtedy mocno się tym nie przejęłam bo to był pierwszy bezbolesny w miom życiu...Ale...nadal mam baaaaardzo mocne miesiączki-krotkie ale obfite jak diabli!!!Aż mam pić wapno i brać Rutinoscorbin i lek na krzepliwość...I cały czas czekam na to unormowanie...

kryska,ja tez mam duzo bardziej obfita ale za to niebolesna miesiaczke po porodzie...tak jak pisze kocia to normalne ale moze warto zebys poradzila sie swojego gina?

reklama
A ja zaczelam odchudzanie na calego..dzis 9 dzien Kopenchadzkiej..i 4 kg mniej:)
oponka sie zmniejszyla..i nawet jestem zadowolona...:)jeszcze tak ze 3 i bede przeszczesliwa..ale jak narazie waga stoi na 53 nieublaganie..i nie chce juz zejsc nizej..po dietce planuje serie pbrzuszkow..po 100 dziennie..i bieganie....nareszcie zmotywowalam sie do walki o swoja dawna figurke:)

Do góry