reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Corsini to wyslij mi prosze tez tą dietę to sobie poczytam troszke:tak:....żle się wyrażiłam ,że nic nie jem..jem płatki kukurydziane ,owoce,hmm i w sumei to wszystko haha.:laugh2:..no i gorace kubki kisle,budynie...kiedys też tak się odchudzałam i było ok.na szczęście bez jojo:tak:....ech te drineczki tez mi się marzą...juz niedługo lato więc spoko może nie drinki ale piwko będzie hehe..;-)
Jagusiu hehe ja tez mam cycki do ziemi haha:laugh2::laugh2::laugh2: no ale jesli mężowi sie podobają to najważniejsze.:tak:....co do cwiczen to ja prędzej jestem skłonna przejść na dietę niż ćwiczyć..więc podziwiam za wytrwałośc nawet ta 30minutową:-)

reklama
Wiki meila poprosze to wyśle:happy: a z tym biustem to może spróbujcie jakiegoś kremu? ja próbowalam z Eveline( taniutki) i szczerze nie byłam nastawiona na żadne efekty,nie wiem jakiego nawozu tam dali ale biuścik jest cacy :happy:

Huh:rofl2: :rolleyes: :huh: ...dziewczyny,zjadłam dzis 3 pączki i poza tym kilka innych tuczących potraw i POSTANOWIŁAM że w środe zaczynam 40 dniowy post,nie będę jadła słodyczy,białego chleba,smażonego mięsa,ziemniaków...mam nadzieję ze wytrwam,chcę zrzucic 5 kilo:tak:

Olu napewno dasz rade,,Ja mam diete od tygodnia i 3 kilo mniej juz mam...trzymam kciuki za Twoja dietę...

Corsini kochan dzięki za dietkę:-)..troszkę tego jest..jak Ty się łapiesz co można jeść a co nie hehe:baffled::confused:

Wiki zakazane i wskazane powiesilam na lodówce:-D jak się robi zakupy to najpierw tam patrze i dopiero myśle co kupić( w zależności od tego na co mam ochotę);-) zaczynam dochodzić do wprawy:-) masakra tylko z tym że sobie musze robić osobno:dry:

ale schudlas juz coś???:confused: kurcze z tej diety wynika,że normalnie można jeśc tylko nie wszystko oczywiście hehe...a ja tu dzisiaj na marchewce cały dzięń siedzę i na wodzie hehe..juz mi się żygac chce hehe:dry:

Wiki przez pierwsze 1,5 tygodnia spadło mi 5 kg:happy: teraz dalej waga spada ale już wolniej ;-) i tak jak piszesz jadlam normalnie ale tylko to co wolno no i piłam dużo wody...wcześniej troszke schudłam nie jedząc kolacji albo nic nie jedząc:confused: ale najlepiej to ja sięz tym nie czułam,tymbardziej że w domu masa zajęć:happy: teraz tylko ciągle się glowie nad tym co zrobić żeby mi to jedzonko nie zbrzydło i kombinuje cuda na kiju:-D

reklama
Olu powodzenia:)
JAgusiu, Twój mąż wie jak sprawic kobiecie przyjemnośc :)

A moja skóra wygląda koszmarnie. Ostatnio nie wiem dlaczego ale jest taka sucha... na cycach, dekolcie i brzuchu wygla jak u 70 letniej kobiety (tu akurat wiem dlaczego...). Przez karmienie nawet za bardzo kosmetyków do biustu używac nie mogę. Jak skończę karmic to chyba będę miała dwa rodzynki zamiast biustu:confused: Znacie jakieś naturalne sposoby na taką węzową skórę?

Do góry