reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

Corsini to wyslij mi prosze tez tą dietę to sobie poczytam troszke:tak:....żle się wyrażiłam ,że nic nie jem..jem płatki kukurydziane ,owoce,hmm i w sumei to wszystko haha.:laugh2:..no i gorace kubki kisle,budynie...kiedys też tak się odchudzałam i było ok.na szczęście bez jojo:tak:....ech te drineczki tez mi się marzą...juz niedługo lato więc spoko może nie drinki ale piwko będzie hehe..;-)
Jagusiu hehe ja tez mam cycki do ziemi haha:laugh2::laugh2::laugh2: no ale jesli mężowi sie podobają to najważniejsze.:tak:....co do cwiczen to ja prędzej jestem skłonna przejść na dietę niż ćwiczyć..więc podziwiam za wytrwałośc nawet ta 30minutową:-)

reklama
Wiki meila poprosze to wyśle:happy: a z tym biustem to może spróbujcie jakiegoś kremu? ja próbowalam z Eveline( taniutki) i szczerze nie byłam nastawiona na żadne efekty,nie wiem jakiego nawozu tam dali ale biuścik jest cacy :happy:

Huh:rofl2: :rolleyes: :huh: ...dziewczyny,zjadłam dzis 3 pączki i poza tym kilka innych tuczących potraw i POSTANOWIŁAM że w środe zaczynam 40 dniowy post,nie będę jadła słodyczy,białego chleba,smażonego mięsa,ziemniaków...mam nadzieję ze wytrwam,chcę zrzucic 5 kilo:tak:

Olu napewno dasz rade,,Ja mam diete od tygodnia i 3 kilo mniej juz mam...trzymam kciuki za Twoja dietę...

Corsini kochan dzięki za dietkę:-)..troszkę tego jest..jak Ty się łapiesz co można jeść a co nie hehe:baffled::confused:

Wiki zakazane i wskazane powiesilam na lodówce:-D jak się robi zakupy to najpierw tam patrze i dopiero myśle co kupić( w zależności od tego na co mam ochotę);-) zaczynam dochodzić do wprawy:-) masakra tylko z tym że sobie musze robić osobno:dry:

ale schudlas juz coś???:confused: kurcze z tej diety wynika,że normalnie można jeśc tylko nie wszystko oczywiście hehe...a ja tu dzisiaj na marchewce cały dzięń siedzę i na wodzie hehe..juz mi się żygac chce hehe:dry:

Wiki przez pierwsze 1,5 tygodnia spadło mi 5 kg:happy: teraz dalej waga spada ale już wolniej ;-) i tak jak piszesz jadlam normalnie ale tylko to co wolno no i piłam dużo wody...wcześniej troszke schudłam nie jedząc kolacji albo nic nie jedząc:confused: ale najlepiej to ja sięz tym nie czułam,tymbardziej że w domu masa zajęć:happy: teraz tylko ciągle się glowie nad tym co zrobić żeby mi to jedzonko nie zbrzydło i kombinuje cuda na kiju:-D

reklama
Olu powodzenia:)
JAgusiu, Twój mąż wie jak sprawic kobiecie przyjemnośc :)

A moja skóra wygląda koszmarnie. Ostatnio nie wiem dlaczego ale jest taka sucha... na cycach, dekolcie i brzuchu wygla jak u 70 letniej kobiety (tu akurat wiem dlaczego...). Przez karmienie nawet za bardzo kosmetyków do biustu używac nie mogę. Jak skończę karmic to chyba będę miała dwa rodzynki zamiast biustu:confused: Znacie jakieś naturalne sposoby na taką węzową skórę?

Do góry