reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

Iwonko ja też podpisuje sie pod dziewczynami.:tak:.mi bardziej podoba się ten kolorek i wyglądzas dużo poważniej i faktycznie "drapieżnie" ;-):-)super!! brawo za odwagę:-)...koniecznie napisz jak mężus zareagował....:baffled::confused:

reklama
Iwonko,wyglądasz super ale...ja przyzwyczaiłam się do Ciebie jako blondyni więc dawaj więcej fotek żebym mogła do zmiany się przyzwyczaić...

Dziewczynki i jak sie tu odchudzać:wściekła/y: , dziś postanowiłam, że ma Walentynki upiekę mojemu mężulkowi szarpańca, a wcześniej w sobotę piekłam sernik, pojutrze jest Tłusty Czwartek i będę pączki...i jak tu sie wystrzegać słodkości :-p , aż boję sie wejsć ponownie na wagę, bo pewno skali zabraknie :baffled: :confused: . Dobrze, że niedługo 40 dni postu może, wtedy uda mi się zmobilizować, zawsze przed ciążą jednym z moich postanowień było nie jeść słodyczy, w tym roku też tak będzie ale czy wytrzymam:zawstydzona/y: :-)

Iwonko-zdaj relację z reakcji na kolor włosów, czekamy he he

Kasiullka-powodzenia w zaciskaniu pasa w poście, ja sobie nawet nie próbuję tego obiecywać:laugh2:

IWonko wyglądasz fantastycznie!!!!! W blond wyglądałaś ładanie ale w ciemnych ... intrygująco;-):tak: Ja coś w swoich chcę zmienic, tylko nie wiem co:-)

A u mnie pierwsze efekty odchudzania są 2kg mniej:tak:;-).....ale naprawdę mam dietę zero słodyczy,chleba,ziemnaikow macznych rzeczy..praktycznie jem tylko owoce i płatki kukurydziane no i czasami skubne plasterek sera żółtego....wiem,zę może nie ejst to najlepsze co robię ale niestety znam swoje ciało i naczej nie schudnę......:no:.
K@siek wstaw fotkę to Ci cos doradzimy(bo powiem szczerze,że zapomniałam jakie masz włoski):confused::baffled:

reklama
Wiki to dietkę masz prawie jak ja:happy: tylko ja jakaś dietkę South Beath testuje,ktoraś z dziewczynek chyba o niej wspomniała a ja zaczęłam czytać co to...no i zaczęłam próbować..a jak zaczęłam tak ciągne i bardzo mi się podoba bo głodna nie chodze:-D a kilogramki lecą i lecą :happy:

Do góry