reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Iwonko ja też podpisuje sie pod dziewczynami.:tak:.mi bardziej podoba się ten kolorek i wyglądzas dużo poważniej i faktycznie "drapieżnie" ;-):-)super!! brawo za odwagę:-)...koniecznie napisz jak mężus zareagował....:baffled::confused:

reklama
Iwonko,wyglądasz super ale...ja przyzwyczaiłam się do Ciebie jako blondyni więc dawaj więcej fotek żebym mogła do zmiany się przyzwyczaić...

Dziewczynki i jak sie tu odchudzać:wściekła/y: , dziś postanowiłam, że ma Walentynki upiekę mojemu mężulkowi szarpańca, a wcześniej w sobotę piekłam sernik, pojutrze jest Tłusty Czwartek i będę pączki...i jak tu sie wystrzegać słodkości :-p , aż boję sie wejsć ponownie na wagę, bo pewno skali zabraknie :baffled: :confused: . Dobrze, że niedługo 40 dni postu może, wtedy uda mi się zmobilizować, zawsze przed ciążą jednym z moich postanowień było nie jeść słodyczy, w tym roku też tak będzie ale czy wytrzymam:zawstydzona/y: :-)

Iwonko-zdaj relację z reakcji na kolor włosów, czekamy he he

Kasiullka-powodzenia w zaciskaniu pasa w poście, ja sobie nawet nie próbuję tego obiecywać:laugh2:

IWonko wyglądasz fantastycznie!!!!! W blond wyglądałaś ładanie ale w ciemnych ... intrygująco;-):tak: Ja coś w swoich chcę zmienic, tylko nie wiem co:-)

A u mnie pierwsze efekty odchudzania są 2kg mniej:tak:;-).....ale naprawdę mam dietę zero słodyczy,chleba,ziemnaikow macznych rzeczy..praktycznie jem tylko owoce i płatki kukurydziane no i czasami skubne plasterek sera żółtego....wiem,zę może nie ejst to najlepsze co robię ale niestety znam swoje ciało i naczej nie schudnę......:no:.
K@siek wstaw fotkę to Ci cos doradzimy(bo powiem szczerze,że zapomniałam jakie masz włoski):confused::baffled:

reklama
Wiki to dietkę masz prawie jak ja:happy: tylko ja jakaś dietkę South Beath testuje,ktoraś z dziewczynek chyba o niej wspomniała a ja zaczęłam czytać co to...no i zaczęłam próbować..a jak zaczęłam tak ciągne i bardzo mi się podoba bo głodna nie chodze:-D a kilogramki lecą i lecą :happy:

Do góry