Iwonko ja też podpisuje sie pod dziewczynami..mi bardziej podoba się ten kolorek i wyglądzas dużo poważniej i faktycznie "drapieżnie" ;-):-)super!! brawo za odwagę:-)...koniecznie napisz jak mężus zareagował....
reklama
Dziewczynki i jak sie tu odchudzać , dziś postanowiłam, że ma Walentynki upiekę mojemu mężulkowi szarpańca, a wcześniej w sobotę piekłam sernik, pojutrze jest Tłusty Czwartek i będę pączki...i jak tu sie wystrzegać słodkości , aż boję sie wejsć ponownie na wagę, bo pewno skali zabraknie . Dobrze, że niedługo 40 dni postu może, wtedy uda mi się zmobilizować, zawsze przed ciążą jednym z moich postanowień było nie jeść słodyczy, w tym roku też tak będzie ale czy wytrzymam :-)
A u mnie pierwsze efekty odchudzania są 2kg mniej;-).....ale naprawdę mam dietę zero słodyczy,chleba,ziemnaikow macznych rzeczy..praktycznie jem tylko owoce i płatki kukurydziane no i czasami skubne plasterek sera żółtego....wiem,zę może nie ejst to najlepsze co robię ale niestety znam swoje ciało i naczej nie schudnę.......
K@siek wstaw fotkę to Ci cos doradzimy(bo powiem szczerze,że zapomniałam jakie masz włoski)
K@siek wstaw fotkę to Ci cos doradzimy(bo powiem szczerze,że zapomniałam jakie masz włoski)
reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Wiki to dietkę masz prawie jak ja tylko ja jakaś dietkę South Beath testuje,ktoraś z dziewczynek chyba o niej wspomniała a ja zaczęłam czytać co to...no i zaczęłam próbować..a jak zaczęłam tak ciągne i bardzo mi się podoba bo głodna nie chodze a kilogramki lecą i lecą
Podziel się: