reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Będąc w pierwszej ciąży, cholernie się cieszyłam, że nie mam rozstępów na brzuchu a jedynie na piersiach (w końcu cycków na plaży nie pokazuję a brzuch tak). No i... na brzuchu pojawiły się dopiero w 39 tygodniu, za to jeden na drugim. Gdybym urodziła chwilę wcześniej to miałabym gładki brzuszek. A tak to jak teraz pojawia mi się rozstęp to nawet nie wiem czy to stary czy nowy. I jakoś.. też mam to gdzieś ;) A Mężuś codziennie wieczorem daje w niego buziaka córce. :)

reklama
Ja się nigdy nie nacieszyłam pięknym ciałem, bo rozstępy zaczęły się pojawiać w okresie dojrzewania, więc tak na dobrą sprawę są ze mną od zawsze :-D
I mam to w nosie, na plaży i tak chodzę w dwuczęściowym stroju :-p

Emilchen dla mnoe nic dziwnego. Ja codziennie wieczorem w lozku rozmawiajac z brzuszkiem ciesze sie ze udalo sie i rosnie zdrowo :-)
Nulini i dobrze. Ja tez mam w d co kto powie. A pod lewym posladkiem mam bialy placyk co wyglada gorzej od rozstepow i zyje :p

a ja też rozstępowa, ale tylko po jednej stronie brzucha. po tej, w której w 9 miesiącu mój syn postanowił się ulokować (bo po co leżeć na środku, jak tak przyjemnie jest sie przytulić do ścianki...). z tym że nigdy nie miałam z nimi problemu. w sumie nawet po porodzie, jak wrócił mi płaski brzuch, to nawet ich nie zauważałam, więc luz. a jest ich sporo ;-)

reklama
Ja na brzuchu nie mam, jedynie cos tam z tyłu kiedyś widziałam i pod kolanem z tyłu :-D
Kubuś ostatnio chyba się przemiescil i nie bawi się w nietoperza, bo czasem tak po zebrach z lewej strony kopie że zdarza mi się krzyknąć. .

Do góry