reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Elutka ja tam bym chciała mieć 161 cm, nie musiałabym wszystkich spodni podkładać :-D
Kasia nie chcę Cię dołować, ale ja mimo takiej samej diety mam już jakieś 6 kg na plusie.
To niestety ten etap kiedy zaczyna nas być coraz więcej:-D

reklama
Kasia ale brzuszek pokaźny :) teraz już wchodzimy w czas kiefy maluchy dużo przybierają na masie wiec waga szybciej będzie lecieć niestety :(

Alecta ja mam 163 a i tak połowa spodni skracana :p

To ja w podobnych klimatach, 164 cm. Po porodzie też od razu zeszło z 10 kg, 2 miesiące później byłam na 0 a po kolejnych 2 miesiącach miałam -4 do stanu przed ciąży...ale to już było za mało- 52 kg i wyglądałam jak kościotrup.

reklama
Do góry