reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Marcioszek bo jesteś szczupła i się ładnie odznacza ;-) jest w sam raz śliczny
Ja mam 87-91 zależy jak się najem a też ostatnio mi koleżanka powiedziała ze wielki mam brzuch i ze jej szwagierka była w szoku ze dopiero 6ty miesiąc
Ja mam 87-91 zależy jak się najem a też ostatnio mi koleżanka powiedziała ze wielki mam brzuch i ze jej szwagierka była w szoku ze dopiero 6ty miesiąc
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Marcioszek, przy takiej chudzinie to wiadomo, że duży
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja mam 110cm, a na szkole rodzenia mam wrazenie ze mam najmniejszy. Chociaz Ł mi caly czas mowi ze chyba slepa jestem bo wlasnie mam jeden z wiekszych
Marcioszek ale fajniutki brzunio i faktycznie wyraźny ja na mój 27w1d mam 92-93 cm i tesciowa mówi ze z tym brzuchem to mam się chować no wstyd mówić se w ciąży jestem bo wyglądam jakbym się kapusty nażarla a dodam że wizualnie mój nie jest dużo mniejszy niż twój
Agulqa_b to widzisz tobie twój mały się wydaje a mój mi się wydaje największy na całym świecie
Agulqa_b to widzisz tobie twój mały się wydaje a mój mi się wydaje największy na całym świecie
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Marcioszek, super brzuszek
Agulqa ja to mam wrażenie, że jestem jak słoń, ale nie mam się z kim na żywo porównać dla poprawy samopoczucia
A to my pod koniec 29tc - czerń wyszczupla na szczęście hehehe
Zobacz załącznik 648992Zobacz załącznik 648993
Agulqa ja to mam wrażenie, że jestem jak słoń, ale nie mam się z kim na żywo porównać dla poprawy samopoczucia
A to my pod koniec 29tc - czerń wyszczupla na szczęście hehehe
Zobacz załącznik 648992Zobacz załącznik 648993
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Megami, OGROMNY!
Doggi, w tej bluzce to jakbyś w ogóle w ciąży nie była
Doggi, w tej bluzce to jakbyś w ogóle w ciąży nie była
reklama