reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Nulini mi wcxoraj w pewnym momencie tak stwardniala ze jak dotknelam brzucha to czulam jakby kamiem okragly w srodku byl :p na szczescke po chwilo puscilo

reklama
agulaqa teraz pewnie juz co wizyte bedzie wazyl :-) mam nadzieje ze ja tez urodze normalnej wielkosci dzidzke, bo wszyscy sie smieja ze po moim mezu to bedzie dlugie strasznie juz od poczatku :-)

Aob to chyba reguly nie ma. My jestesmy niscy ale moj tata wysoki ponad 180cm i od Ł strony poza rodzicami wszyscy ok 190cm. My przy urodzeniu ok 53cm mielismy to raczej normalnie.

My z mężem znowu do gigantów nie należymy i Krzysio jest raczej maluutki :-) zobaczymy jaki będzie drugi bąbelek ;-)

Dzieci w dorosłym życiu są na ogół więksi od swoich rodziców :-) moja teściowa 158 cm,teściu 170 a mój mąż 182 a jego brat 190 cm
U mnie mama 164,ojciec 170 ,ja i mój starszy brat 172 ,a młodszy 15 latek już ma 182 cm
Moi chłopcy oboje urodzili się dł 59 cm

reklama
Ludzie są coraz wyżsi, coraz wcześniej zaczynają dojrzewać, cywilizacja nie pozostaje bez wpływu na nas :)

Do góry