reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi jak już mąż mi przyznał rację, że muszę schudnąć to coś w tym musi być, bo on zawsze twierdził, że sobie wymyślam...

reklama
Aob mi już tak mówili przy dwójce, że szybko zgubie, a zachodząc w ciążę z Lilą miałam 10 kg na +
Z tym, że przyznaje się bez bicia, że trochę ja też zawaliłam, bo nasluchalam się jak to przy kp same kg lecą i w sumie odpuściłam jakiekolwiek ćwiczenia itp.
A teraz już małż ma mi na urodziny kupić ćwiczenia z Mel B na PS3 i będę ćwiczyć jak tylko blizna się bardziej podgoi :-D

Ja juz Sue doczekać nie mogę aż zacznę ćwiczyć, ta skóra mientka mnie dobija taki flak i nie tylko brzuch, bo na nogach przez opuchlizne tez się porozciagalo wszystko i taka ze mnie M.D. (miękka Daga)

Ja sie zwazylam dzisiaj I bylo 53 kg, czyli tak OK 6 kg wiecej niz przed ciaza. Zrzuci sie, tylko wlasnie nawet nie tyle mnie martwi waga, co Stan mojego ciala. Jeden wielji smetny zwis, cellulite I wlasnie tez taka mientka jestem :( jak odbebnie polog to wracam do cwiczen, trzeba bedzie sie doprowadzic do ladu.

U mnie niecałe 52kg i mam nadzieję że tak już zostanie...flaka nigdzie większego nie msm także głównie za kondycję się muszę zabrać. .

Ja juz mam 8 kg na minusie. Brzuch jeden wielki flak. Nogi dalej opuchnięte. Rzeklabym, ze nawet bardziej niż w ciazy. Ale z buzi opuchlizna zeszła, co mnie cieszy :-)))) Pozostaje do zrzucenia jeszcze jakieś 20 kg :-)

reklama
Do góry