reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
To i ja w stroju wieczorowym :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1420051297.693638.jpg

No malutki mam brzunio. Za to rozroslam sie na boki :-) 17 kg do zrzucenia.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420051297.693638.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420051297.693638.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 94
Dziewczyny, super brzuszki.

Nulini, Laydeek, co Wy gadacie? Jakie na boki? Ja tu widze super wygladajace przyszle mamusie :)

Jenn, Ty to taki chudziutek dlatego brzuszek taki duzy sie wydaje :)

Po czym Wy oceniacie czy brzuch jest wysoko czy nisko? Ja chyba nie potrafie u siebie ocenic

Na moje oko to te brzuchy wysoko. Bo niby to co wypięte nisko, ale dno macicy chyba pod cyckami? Przynajmniej u mnie tak. Jak leżę to ni palca nie wcisnę pod zebra, tak się kawaler rozwalił....

Na moje oko to te brzuchy wysoko. Bo niby to co wypięte nisko, ale dno macicy chyba pod cyckami? Przynajmniej u mnie tak. Jak leżę to ni palca nie wcisnę pod zebra, tak się kawaler rozwalił....

łoooo ja włąsnie sprawdziłam to włożę prawie całą rękę pod żebra :O jakoś ostatnio mnie zgaga nie męczy i mogę oddychać w miare :))

Brzuchy dziewczyny piękniusie, trzeba się nimi cieszyć bo niedługo zniknął :tak:

Megamiwiem co czujesz ja ostatnie dni, miałam zgage non stop, do tego problemy z oddychaniem i tak jakby taką gazową gule w okolicach splotu słonecznego, która strasznie bolała i nic na nią nie pomagało i tak jakby uciskała wszytsko w koło. A teraz już jest lepiej przytyka mnie troche ale dużo mniej ... no i zgagi już nie mam, a jak się zdarzy to malusia ;-)

chociaż mi się wydaje, że wysoko jeszcze jest

Alutkowy_domek.jpg

Załączniki

• Alutkowy_domek.jpg
    Alutkowy_domek.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Megami woooow jaki brzuch

Alecta sliczniusi :-)

Dagi nie taki duzy ;-)

Nulini widze ze zaczelas 4miesiac :p

Nieobecna jaki zgrabniutki :-)

Laydeek malusi :-)

Jen hoho calkiem niezly chudzilcu :-)

Leydeek niezla dzaga z Ciebie ;-)

Zelka twoj tez przyjemny :-)

reklama
Żelka ale duuuuży :-D

Ja mam brzuch wysoko, duszę się całe dnie, zgaga męczy nawet po niczym, jak tak ma być do samiuteńkiego końca (jak z Tosią), to ja dziękuję :confused:

Do góry