reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Dagi, LayDeeK mój jest tak zajarany moimi cycami że o pomniejszeniu mowy nie ma, a moje to tez jedne wielkie ciężary i plecy u góry bolą strasznie :(

Jezyk wiesz co zobaczę po umyciu. Ale myślę, że końcówki będę musiała prostować.

Doggi on w sumie też lubi moje cycki, ale ja mu kiedyś zaczęłam tam gadać o pomniejszenie i uniesieniu, że właśnie plecy bolą, że można sobie zęby wybić itp. To chyba zrozumiał te kwestie no ale dzisiejszego tekstu normalnie mu nie wybacze....będzie coś chciał;p

Dagi moj by za taki tekst dostal w pysk
Ja tez mu ostatnio powieczialam ze chce zmniejszyc a on mi powiedzial ze nie ma opcji bo sa zajeb.iste i takie maja byc :p

Laydeek no ł ostatnio zlapal moje cycko bez stanika jak sie nachylalam i mowi ze w zyciu nie myslal ze tyle waza, wiec mu pwooedzoalam zeby glupich tdkstow nie sadzil jak narzekam ze mnie plecy bola

Doggi, to sie jak coś juz zapisuj bo Szczyt ma bardzo odległe terminy :-) jak sprawdziłam z ciekawości z pół roku temu, to zapisy były na 2017 :)

Doggi ja kiedyś jeszcze jak dziecia nie było planach była w k-ce na konsultacji. I powiem Ci cena porażająca w uk to samo
....Czesi są tańsi. A co najśmieszniejsze często w tych samych klinikach i w pl i cz pracują Ci sami lekarze mowa oczywiście o miastach przygranicznych.

Dagi dobrze wiedzieć. Ja mam ten luksus ze mam blisko i do Czech i do niemiec :) do Pragi około 1,5h drogi a na snowboard jeździmy do liberca na ješted i to jest około 30-40min drogi od nas :) wiec lokalizację mamy niezłą :D

reklama
Do góry