reklama
jenn200818
Fanka BB :)
sprite no byłoby wygodnie :-) Może jak mi się uda zorganizować jakiś transport to się wybiorę ;-) albo przez neta poszukam..
dagi27
Ja mam problem z kupienie kapci, nie chce takich grubych laci tylko najlepiej klapki żeby noga się nie grzala i nie pocila, a tu tylko takie lacie z futerkiem w środku, albo całe wkładane jak kapciory bleh, musze poszukać na ebay
jenn, jeśli serio chcesz, to Ci kupię i wyślę. będę w Auchan prawdopodobnie dziś.
Żelka, ja kupiłam M. ale najpierw zmierzyłam L i na chwile obecną zapięłam koszulę na wszystkie guziki. M teraz nie dopinam jak widać na foto. ale z kolei L było o wile za szerokie w ramionach i takie "namioty" się pod pachami robiły ;-)
dagi, ja poprzednio miałam do szpitala takie właśnie kapcie zimowe-ciepłe + pod prysznic takie ala basenowe.
teraz zabieram ze sobą tylko japonki moje z pracy (typowo basenowe) i żadnych innych nie kupuje. nienawidzę takich ciepłych kapci, więc szkoda kasy, bo w domu i tak w takich chodzić nie będę.
Żelka, ja kupiłam M. ale najpierw zmierzyłam L i na chwile obecną zapięłam koszulę na wszystkie guziki. M teraz nie dopinam jak widać na foto. ale z kolei L było o wile za szerokie w ramionach i takie "namioty" się pod pachami robiły ;-)
dagi, ja poprzednio miałam do szpitala takie właśnie kapcie zimowe-ciepłe + pod prysznic takie ala basenowe.
teraz zabieram ze sobą tylko japonki moje z pracy (typowo basenowe) i żadnych innych nie kupuje. nienawidzę takich ciepłych kapci, więc szkoda kasy, bo w domu i tak w takich chodzić nie będę.
dagi27
Sprite no właśnie ja też takich nie chce, bo w ogóle jestem antykapciowa w domu chce w skarpetkach, bo od kapci szlag mnie trafia, a tu chyba rodzaj kapci dostosowany do pory roku. Spróbuję ogarnąć jakieś japony w najgorszym wypadku kupie sobie croksy
reklama