reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Ja tez miałam z 2 kg nadwagi i co??? Tyje jak głupia.
Stokrotka, fajnie ze sie sobie podobasz :-) Ja niestety patrzeć na siebie nie mogę :(

reklama
LayDeek 2 kg nadwagi to nie nadwaga :-D:-D:-D:-D
Ja miałam o 10 kg za dużo niż powinnam i może dlatego teraz tyję mniej.
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, a zaczynałam z 50 kg, przy drugiej ciąży przytyłam 16 kg zaczynając z 53 kg, a teraz zaczynałam z 64 kg i na dzień dzisiejszy ważę 71 kg

Bada no ja to samo ciągle głodna i tylko o jedzeniu myślę. Aż Sue boję co bedzue za tydzień u gina na wadze! :p bo w miesiąc 2kg ok ale w 2tyg to nie bardzo :p

Megami ja jestem ciekawa gdzue ty te kg chowają, bo po zdjęciach niezła sztuka jesteś ;)

LayDeeK popieram alecta 2kg to nie nadwaga, swą dni lepszego sikania albo porządna kupa i 2kg odchodzi ;)

Ja miałam wagę idealną (no prawie) ani nie miałam niedowagi ani nadwagi byłam idealnie po środku i przyrost niby tez idealny jednak moje nogi nie mają siły dźwigać 70kg :( ale to przez to ze trenowałam i moje kolana dostały w kość i jedno o operacji drugie w przyszłości pewnie też to czeka więc każde większe obciążenie u mnie yo ból i musze się trzymać w ryzach

Doggi heh... w du...pie że tak powiem :-) Przed ciążą nosiłam M, teraz XL ciasne. U mnie 3 raz i to samo, więc moze i schudnąć tak samo się uda.

reklama
Do góry