reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
LayDeeK bo sie nie znasz :-). Piekna jestes i tyle:-) !!
bada m.
stokrotka ja też "za stara" na to jestem i znam swoja wartość a zresztą póki widzę miłość i akceptację w oczach "mojego lustra" to jest ok.;-)
LayDeek 2 kg nadwagi to nie nadwaga
Ja miałam o 10 kg za dużo niż powinnam i może dlatego teraz tyję mniej.
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, a zaczynałam z 50 kg, przy drugiej ciąży przytyłam 16 kg zaczynając z 53 kg, a teraz zaczynałam z 64 kg i na dzień dzisiejszy ważę 71 kg
Ja miałam o 10 kg za dużo niż powinnam i może dlatego teraz tyję mniej.
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, a zaczynałam z 50 kg, przy drugiej ciąży przytyłam 16 kg zaczynając z 53 kg, a teraz zaczynałam z 64 kg i na dzień dzisiejszy ważę 71 kg
Stokrotka34
Bada podzielam w 100% Twoja opinie:-) !
Bada no ja to samo ciągle głodna i tylko o jedzeniu myślę. Aż Sue boję co bedzue za tydzień u gina na wadze! bo w miesiąc 2kg ok ale w 2tyg to nie bardzo
Megami ja jestem ciekawa gdzue ty te kg chowają, bo po zdjęciach niezła sztuka jesteś
LayDeeK popieram alecta 2kg to nie nadwaga, swą dni lepszego sikania albo porządna kupa i 2kg odchodzi
Ja miałam wagę idealną (no prawie) ani nie miałam niedowagi ani nadwagi byłam idealnie po środku i przyrost niby tez idealny jednak moje nogi nie mają siły dźwigać 70kg ale to przez to ze trenowałam i moje kolana dostały w kość i jedno o operacji drugie w przyszłości pewnie też to czeka więc każde większe obciążenie u mnie yo ból i musze się trzymać w ryzach
Megami ja jestem ciekawa gdzue ty te kg chowają, bo po zdjęciach niezła sztuka jesteś
LayDeeK popieram alecta 2kg to nie nadwaga, swą dni lepszego sikania albo porządna kupa i 2kg odchodzi
Ja miałam wagę idealną (no prawie) ani nie miałam niedowagi ani nadwagi byłam idealnie po środku i przyrost niby tez idealny jednak moje nogi nie mają siły dźwigać 70kg ale to przez to ze trenowałam i moje kolana dostały w kość i jedno o operacji drugie w przyszłości pewnie też to czeka więc każde większe obciążenie u mnie yo ból i musze się trzymać w ryzach
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No u mnie gorzej, niż z Młodą być nie może, startowałam z 76kg i dobiłam do 95kg
Teraz zaczynałam z 61kg i póki co +10kg...
Teraz zaczynałam z 61kg i póki co +10kg...
reklama
agulqa_b
Ja mam 15na plus
I tocze sie jak kula sniegu
I tocze sie jak kula sniegu