reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
No to ja mam +8kg juz kit się skąd i gdzie ręce nadal szczupłe i wszystkie bluzki i koszule mogę nosić co z Olą było niemożliwe a tyłam podobnie, spodnie i leginsy nawet mi zjeżdżają nawet ciążowe, brzuch mały jak to lekarz i położna stwierdzili tylko cycki jak u dojnej krowy, zaczynają się z przodu a kończą na plecach, dramat z Olą jak urodziłam to długo nosiłam 75I i miałam tylko jeden stanik bo nie było takich dużych ile ja się nacwivxylam żeby zmalały :/ i ja nie bardxo wiem gdzie te kg się chowają.
Mój mąż ma około 178cm i waży kolo 75kg mam nadzieje ze go nie dogoniat

Wg om 32w0d

Załączniki

• 1415743809814.jpg
    1415743809814.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 66
Agulqa sliczny :-) i jakoś taki mniejszy niż na początku nie wiem jak to możliwe haha

Mommy naciskasz na plus przy szybciej odpowiedzi później u góry z prawej trzy kropki i masz zalacz obraz ;-)

Załączniki

• 1415775386826.jpg
    1415775386826.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 44
Agulqa Tobie brzuszek to chyba od jakiegoś czasu w miejscu stoi :-)

Bez kitu mi się wydaje, że tutaj tylko mój jest taki gigant :p

agulqa zgrabny brzusio :happy:

alecta wciąż zapominasz o mnie ;-) Megami i Stokrotce też mamy duże domki ,nie jesteś sama,zresztą u nas to albo duże albo tycie jak widzę :rofl2:

Stokrotki nie wliczam, bo ma domek dla bliźniaków to musi być większy hehe :p

Chociaż weszłam dzisiaj na wagę i okazało się, że...schudłam 1 kg...
Ostatnio ważyłam 70 kg z kawałkiem, a dzisiaj 68.7:szok:
Nie żebym narzekała, ale trochę to dziwne:-p

reklama
ja miałam w pierwszej ciąży tak jak Megami z wagą. w tej zapowiada się identycznie... oby identycznie po porodzie leciała w dół ;-)

a obwód na dziś 104 cm, więc rośnie (boczki też :-p)

Do góry