reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
emilchen, biedny Twój brzunio, aż by się go chciało głaskać i całować za te cierpienia... Ale już niedługo najsłodsza istotka wszystko wynagrodzi!
Stokrotka34
Fanka BB :)
No wlasnie dziewczyny mozna w udo? Zapytam moze w czwartek doktora.
femme fatal
Mama Ninki :)
Emilchen ała... ale kształt brzuszka sliczny ;-) i jaka ty Szczupła
Stokrotka wow niezły domek
Stokrotka wow niezły domek
Elutka jak byliśmy u profesora od poronień to zalecił przez całą ciążę i połóg zastrzyki właśnie w brzuch, nawet nie wspomniał o innych miejscach, także można, moje lekarki potwierdziły tylko jak zaczynaliśmy od miejsc blisko pępka tak teraz coraz dalej taka jest skóra napięta...
'
femme dzięki :-) Ja przytyłam już chyba jakieś 10 kg!!! Jak się ostatnio zobaczyłam na zdjęciach w całości to stwierdziłam, ze jestem jak mały wieloryb! Oczywiście najbardziej brzuszek, ale też cycki i boczki z tyłu a najbardziej nie podoba mi się moja "rozlana" twarz, tam bardzo widać!
'
femme dzięki :-) Ja przytyłam już chyba jakieś 10 kg!!! Jak się ostatnio zobaczyłam na zdjęciach w całości to stwierdziłam, ze jestem jak mały wieloryb! Oczywiście najbardziej brzuszek, ale też cycki i boczki z tyłu a najbardziej nie podoba mi się moja "rozlana" twarz, tam bardzo widać!
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Emilchen no nie widać tego na tym zdjęciu ;-)
Mnie najbardziej wkurzają plecy, boczki i twarz właśnie
Mnie najbardziej wkurzają plecy, boczki i twarz właśnie