reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Aza Tobie sie wrzynaja a na mnie sie nie mieszczaw ogole. Mam cala siate majteczek moich slicznych ktore czekaja no dobre czasy po porodzie
bada m.
to jak chcecie mnie pocieszyć to Wam się udało bo mieszczę się we wszystkie swoje gacie,tylko niektóre rolują mi się cały czas z brzuchola ;-) albo prawda jest taka,że zawsze miałam wielkie gacie
agulqa_b
Haha bada ja teraz kupuje tylko bokserki 100% bawelny z new yorkera. W inne sie nie mieszcze
To ja przy oli tyłam podobnie jak teraz tzn na tym etapie miałam tyle samo kg na plus i brzuch podobny nawet z podobnej wagi startowałam i przy Oli miałam straszne boczki wszystkie majty mi się wrzynały i w ogóle uda mi się strasznie rozjechaly a teraz majty wszystkie luźne się porobily, ubrałam spodnie jeansy sprzed ciąży (niski stan mają) i tak jak były mi za duże rąk nadal są za duże. I nie kumam tego tak samo tyje w tej i tamtej ciąży a wyglądam zupełnie inaczej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja w majty wchodzę, choć mam wrażenie, że są przyciasne, ale może to wina rozjechanych bioder, bo w spodnie wchodzę normalnie
Co nie zmienia faktu, że wizualnie też mam wrażenie, że uda zrobiły mi się tragiczne, wielkie, obleśne, galaretowate
Co nie zmienia faktu, że wizualnie też mam wrażenie, że uda zrobiły mi się tragiczne, wielkie, obleśne, galaretowate
Nulini to ja tak przy oli miałam przytyłam mało ale taka całą rozlana galaretka byłam :/ jaką ja miałam depresję jak majty które zawsze były mi za duże nagle zaczęły się w boczki wbijać :/ a do samego porodu 12 kg przytyłam a przez tą rozlazlosc czułam jakbym ze 25 przytyła, nawet moja mama stwierdziła że mimo że waga ta sama to przy oli nie wygladalam za dobrze mąż też tak mówi "kocham cie bardzo i zawsze kochałem ale prxy oli to ty kwitnaco nie wygladalas" i mówi że wszyscy koledzy jego się jaraja jak sexy wyglądam mimo że mam brzuch wiec chociaż tyle czuje się tragicznie ale przynajmniej nie przekłada się to na mój wygląd (nie licząc pryszczatej mordy )
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Noooo, to mnie to nikt nigdy nie wmówi, że w którejkolwiek ciąży dobrze wyglądałam, chociaż teraz w niedzielę byli u męża kumple i piwkowali i jeden walnął, że w sumie to zajebiście wyglądam i dobra dupa jestem
reklama