reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ooo ja dzis 24w :-) a brzusio slicznie rosnie :-)
Agulqa_b wg moich pierwszych obliczeń tez bym właśnie zaczynała 24w ale nie wzięłam pod uwagę tego ze moje cykle były tydxien dłuższe niż u zwykłej "Kowalskiej" ja taki ogar jestem
Alecta juz nie taka chudzina tyłek mi strasznie wybija ale na szczęście uwypukla się a nie idzie wszerz ale z tego mój stary baaaardzo się cieszy chodzi obie ślini
Alecta juz nie taka chudzina tyłek mi strasznie wybija ale na szczęście uwypukla się a nie idzie wszerz ale z tego mój stary baaaardzo się cieszy chodzi obie ślini
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, alecta dobrze pisze - patyczak, co połknął mega arbuza
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja dzis weszkam w 25tc, mam skonczone pelne 24 ;-)
Ojj mi tylek sie zrobil jak u kaczuszki. Nie roanie w szerz ale biodra juz i tak sie porozchodzily :-(
Ojj mi tylek sie zrobil jak u kaczuszki. Nie roanie w szerz ale biodra juz i tak sie porozchodzily :-(
A mój brzuszek jakoś nie rośnie chyba... założyłam dzisiaj taką obcisłą spódnicę i wydaje mi się, że wygląda tak jak wyglądał miesiąc temu...hmmm
Ale muszę się pochwalić, jestem z siebie dumna- wczoraj byłam na fitnessie dla ciężarnych, byłam ja i laski na początku 4 miesiąca i one nie dawały rady z ćwiczeniami a ja bez problemuwięc chyba nie jest ze mną tak źle.
Ale muszę się pochwalić, jestem z siebie dumna- wczoraj byłam na fitnessie dla ciężarnych, byłam ja i laski na początku 4 miesiąca i one nie dawały rady z ćwiczeniami a ja bez problemuwięc chyba nie jest ze mną tak źle.
Dziewczyny, super brzuszki.
Nulini, ja nie widze zadnej nalanej masy tylko sliczny malutki brzuszek ktory pimalu zaczyna byc widoczny.
Sprite, Agulqa, ja tam u was zadnego tluszcxu tez nie widze.
Doggi, brzuszek rosnie a Ty nie
Haha, do mnie w kuchni tyle produktow przemawia, ze az sie boje tam wchodzic, zwlaszcza wieczorem jutro moj chlop ma urodziny to jeszcze tort bedzie do mnie mowil
Nulini, ja nie widze zadnej nalanej masy tylko sliczny malutki brzuszek ktory pimalu zaczyna byc widoczny.
Sprite, Agulqa, ja tam u was zadnego tluszcxu tez nie widze.
Doggi, brzuszek rosnie a Ty nie
Haha, do mnie w kuchni tyle produktow przemawia, ze az sie boje tam wchodzic, zwlaszcza wieczorem jutro moj chlop ma urodziny to jeszcze tort bedzie do mnie mowil
reklama