reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Agulqa_b wg moich pierwszych obliczeń tez bym właśnie zaczynała 24w ale nie wzięłam pod uwagę tego ze moje cykle były tydxien dłuższe niż u zwykłej "Kowalskiej" :p ja taki ogar jestem ;)

Alecta juz nie taka chudzina tyłek mi strasznie wybija ale na szczęście uwypukla się a nie idzie wszerz ale z tego mój stary baaaardzo się cieszy chodzi obie ślini :p

Doggi ja dzis weszkam w 25tc, mam skonczone pelne 24 ;-)
Ojj mi tylek sie zrobil jak u kaczuszki. Nie roanie w szerz ale biodra juz i tak sie porozchodzily :-(

A mój brzuszek jakoś nie rośnie chyba... założyłam dzisiaj taką obcisłą spódnicę i wydaje mi się, że wygląda tak jak wyglądał miesiąc temu...hmmm
Ale muszę się pochwalić, jestem z siebie dumna- wczoraj byłam na fitnessie dla ciężarnych, byłam ja i laski na początku 4 miesiąca i one nie dawały rady z ćwiczeniami a ja bez problemu:-Dwięc chyba nie jest ze mną tak źle.

Dziewczyny, super brzuszki.
Nulini, ja nie widze zadnej nalanej masy tylko sliczny malutki brzuszek ktory pimalu zaczyna byc widoczny.
Sprite, Agulqa, ja tam u was zadnego tluszcxu tez nie widze.
Doggi, brzuszek rosnie a Ty nie :)

Haha, do mnie w kuchni tyle produktow przemawia, ze az sie boje tam wchodzic, zwlaszcza wieczorem :) jutro moj chlop ma urodziny to jeszcze tort bedzie do mnie mowil :)

reklama
Dzisiejsze :-D

Załączniki

• 1411040255436.jpg
    1411040255436.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry