reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini, taki mam aparat w tel. Dupsko mam naprawdę duże Ale dziękuje
I że co, że samo dupsko waży 10kg? A w życiu! Nie wyglądasz na taką wagę! ;-)
Martusia, Ty chudzielcu!
Alecta, w poprzedniej ciazy tylko brzuszek sport, Ty wygladalas super
Laydeek, gdzie Ty te kilogramy chowasz? Ja mam 165 cm I juz przy 50 kg wygladam bardziej masywnie.
Martusia, u Ciebie takie malenstwo, prawie nic nie widac, za to Ty wygladasz super
Laydeek, gdzie Ty te kilogramy chowasz? Ja mam 165 cm I juz przy 50 kg wygladam bardziej masywnie.
Martusia, u Ciebie takie malenstwo, prawie nic nie widac, za to Ty wygladasz super
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Zobacz załącznik 643349
To my pod koniec 24 tygodnia.
Brzuszek chyba stanął w miejscu, za to tyłek i uda nadrabiają... Cóż począć, skoro i za trzecim razem się dzieje to samo - to chyba geny
To my pod koniec 24 tygodnia.
Brzuszek chyba stanął w miejscu, za to tyłek i uda nadrabiają... Cóż począć, skoro i za trzecim razem się dzieje to samo - to chyba geny
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Megami, noooo, Ty się już nie wykręcisz, mega brzunio!!!
Ja mam 164 cm a moja optymalna waga to tak 55 kg. Jak ważę mniej to wyglądam strasznie bidnie, kości biodrowe wystają, pośladków nie ma itp. Na początku ciąży (u lekarza byłam w 7 tygodniu) to ważyłam 59 kg, mam nadzieję że po porodzie uda mi się schudnąć właśnie do 55.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Suseł, ja mam 165cm wzrostu, najniżej udało mi się zejść do 60kg i czułam się świetnie! Co prawda cycków nie miałam, dupsko dalej było i uda, ale na buzi byłam szczupła, brzuch szczupły, chciałabym wrócić do moich 60kg po porodzie