reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi spoko wiem wiem. Planuje w grudniu miec wsio gotowe i juz tylko siedziec i czekac na moje malenstwo :-)

Ja z przyspieszaczy pewnie tylko seks bede stosowac :p

reklama
Ja do 37tc bralam fenoterol i mowi sie ze porod do 2tygodniu po odstawieniu. No i w 39tc odeszly mi wody jak tv ogladalam a wiec sprawdzilo sie:)

Teraz o porodzie jeszcze nie mysle. Na razie chce donosic bobasa a z moim lozyskiem bedzie ciekawie.

Z przyspieszacze sex był najgorszy miałam po nim takie skurcze ze szło się skichać a Ola jak siedziała tak siedziała nadal :/

To moja ciocia myślała ze urodzi później bo córkę urodziła po terminie i z synem w ciąży w dzień terminu siedzi wieczorem przed tv i ogląda teleexpress a tu nagle bez zapowiedzi najmniejszej bach wody odeszły a godzinę później juz był jasiu ;)

Doggi ja caly dzien lezalam i tv ogladalam bo byla niedziela. O 16.00 wstalam po magnuma do zamrazalki. Usiadlam z nim na lozku, polizalam i bach...fontanna:)

Sasiadka chodzila po schodach plus robila przysiady i po paru dniach tez jej wody odeszly-ale do tego podzwigala tez starszą corę:)

Nulini mojej mamie tez nie odeszły w żadnej ciąży i trzy razy jej przebijali. U mnie było tak ze zeszlam z fotela z badania i nagle pyk i poleciało nigdy nie zapomnę tego dźwięku jak pękł

Pizgnąć to ja ich chciałam, jak mnie nacinali, bo czułam to :wściekła/y: Tym razem mam zamiar powiedzieć, że nie życzę sobie rutynowego nacinania, ale przy pierwszym porodzie to się słowem nie odzywałam, chociaż miałam cały piękny plan porodu :crazy:

reklama
U mnie czop odszedł 2 tyg przed porodem. Wody mi odeszły jak wstałam z łóżka, a pełne rozwarcie dostalam przy minimalnych skurczach, czyli praktycznie bez bólu. Dopiero później cyrki się zaczęły.

Do góry