reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Marcioszek, Agulqa_b WSTYDŹCIE SIĘ!!

Nulini no jest niezaprzeczalnie! Teraz to już poleci szybko :) nie zapominajmy, że Nulini ma termin pod koniec Stycznia wiec helloł! :)

Doggi, wiesz jak mi z tym ciężko? :-( W 2011 otwierałam listę, bo termin miałam na 2 stycznia, a teraz zamykam :-( I tak na wszystko z utęsknieniem czekam... Tak mi się wlecze...

Nulini :p coś wyrasta! Super :-D i hej hej listy.nie zamykasz :-D jeszcze jestem ja Sprite i jeszcze ktoś był dzień za nami :-D nie jest tak źle hehe ;-) z brzuchem to jak na początku chciałam żeby wystrzelił tak teraz chce żeby był jak najmniejszy po co nam duży? ;-)

Nulini wiem doskonale, ja w czerwcu miałam termin na 10.06 urodziłam 6dni po terminie i byłam jedną z ostatnich rozpakowanych bo dużo miało termin na początek kolo 1-5 czerwiec niektóre na przełomie maj/czerwiec ja byłam z moim terminem w połowie listy ale wszystkie zaczęły rodzic przed terminem inne cesarki zaplanowane 2tyg przed terminem a ja jak taka sierota czekałam i nic :( wszystkie juz się cieszyły maluszkiem a ja tylko patrzyłam :/ i teraz na bank będzie to samo :/

Bada, nooo rogryzlas mnie :-D

Doggi, u mnie też kilka lasek już w grudniu się posypalo, ale "oficjalnie" byłam na początku listy...

Femme, ją tam nie chce giganta, mogłabym mieć taki, jak Ty - zgrabny, ale widoczny ;-)

reklama
Do góry