reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
a ja z wagą wyszłam na zero. Mam nadzieję, że teraz nie będę szybko łapać dodatkowych kg

Gosiane, Filipiamama super brzuszki

nie mogę jakoś ogarnąć tych naszych wątków, czytam wyrywkowo i się gubię aaaa

agulqa pytałaś gdzie mierzę, w najszerszym miejscu brzucha

Ja sie zmierzyłam przed chwilą i wyszlo mi 90 cm na wysokości pępka, chyba całkiem nieźle..Wagi nie mam, zastanawiałam się nad kupnem ale myślę zę wtedy cały czas się będę ważyć więc może lepiej się nie stresować. Wystarczy ważenie u gina. Ciekawa jestem ile teraz ważę, w sumie nie jem wiele więcej niż przed ciążą więc mam nadzieje ze nie będzie dużo. Przy ostatnim ważeniu 3 tyg. temu było na plusie 2,5 kg.

Ja na początku ciąży sporo schudłam, dzisiaj waga pokazała 59 kg więc jeszcze -1 w porównaniu do wagi sprzed ciąży. :-)

Dodaje zdjęcie z dzisiaj, jestem w 19t5d
DSCF2282.jpg

Załączniki

• DSCF2282.jpg
    DSCF2282.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 47
Kasiek ja dzis 22tc zaczelam :p a ile w pierwszej przytylas?

Emilchen to ja tez w najszerszym ;-)

Susel ja tez nie jem duzo wiecej. Czasem wrecz mniej. Ake mam takie dni ze ciagle glodna jestem

Marcioszek to niezle. Ja od samego poczatku ciazy tylam...

no już teraz konkrety :-) nie czuję sie osamotniona z moim brzucholem ;-)

18 tydzień, mój z dziś: WP_20140827_001.jpg

obwód 92 cm. waga na + nie wiem ile, bo nie chcę się ważyć. zważę się przed porodem. teraz mnie to nie interesuje :-p. ale do 5kg na bank będzie.

Załączniki

• WP_20140827_001.jpg
    WP_20140827_001.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 40
reklama
U mnie nic dxiwnego ze tylko kg na + i taki obwod skoro na kolacje byl ....

Goferek z bita smietana, nutella i ananaskiem :-D

Załączniki

• 1409163400527.jpg
    1409163400527.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 31
Do góry