reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
dziewczynki przyszłam się trochę pożalić...pierwsze pytanie jak mnie ktoś zobaczy czy oby na pewno to nie bliźniaki...faktycznie jak patrzę na Wasze brzuszki to mój jest ogromny...

bjsjc.jpg

animka nie wygłupiaj się, ślicznie wyglądasz a brzuszek ładnie rośnie jak powinien.
A ile masz w obwodzie?

Amaliee- no też właśnie na tym drugim zdjęciu to mi się wydaje, że opadł trochę
Choco- też bym się nie smuciła jakby mojego taka wena dopadła :) Mi też się najbardziej to z małpką podoba :)
animka90- Twój niby pod koszulką, ale też na taki opuszczony wygląda :) i wcale nie jest jakiś mega wielki, bez przesady

W obwodzie mam 105cm, więc jak Was tak czytam to chyba standardowo :)

Ann, Choco, Rajo bardzo Wam dziękuję kochane za miłe słowa :) od razu mi lepiej :) całe szczęście, że to forum jest :p

Wstawiam jeszcze bez koszulki bo widzę, że macie fachowe oko jeżeli chodzi o opuszczanie się brzucha :D bo mi to się raz wydaje, że opadł a później, że właściwie to chyba jeszcze nie ;P

1z50vu8.jpg

reklama
Do góry