reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Choco ale głupoty piszesz!
Zdjęcia Twojego brzuszka przecudne ;)))

Amaliee faktycznie juz tez ku dolowi sie skłania ...;) widać ze koncowexzka ;)

Animka moze masz wrażenie ze duży bo szczuplutka jestes ale wygladasz Ty i Twoj domek urodzo ;)

Wszystkie brzuchatki sa sweet ;)

reklama
animka przy bliźniaczej miałabyś może i 125 a nie 105 :-p żart oczywiście ale niech ci ludzie pukną się w głowę jak tak mówią :-p
Ja tam na opuszczaniu brzuchów się nie znam i nie widzę tego:)
Wszystkie macie superowe brzuszki i cieszmy się ostatnimi chwilami z nimi :tak: ja nadal czekam na efekty swojej sesji brzuszkowej :happy2:

Animka ja mam tak samo duży :) i mój codziennie mi powtarza, że wyglądam słodko z tym brzuszkiem :)

mimo tego, że ja się czuję jak mały słonik :)

A to my z dziś 36t4d
Ciekawe kiedy my będziemy opadać :)

bez tytułu.jpg

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 120
shiran okrąglutki taki Twój brzuszek ;)

trochę wstyd, ale niech będzie, wstawiam mój wielki brzuch vel baniak i sorki za strój i wystające gacie, ale ledwo mieściłam się w przejściu koło szafy i tak mi ciężko do zdjęcia było się ustawić ;PPP ja z OM zaczynam 36 tydz/ wg mnie i wiedzy na temat terminu poczęcia 37 tydz i chyba jestem naaaajwieksza ze wszystkich
20140825_182309.jpg20140825_182329.jpg20140825_182346.jpg

Załączniki

• 20140825_182309.jpg
    20140825_182309.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 128
  • 20140825_182329.jpg
    20140825_182329.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 127
  • 20140825_182346.jpg
    20140825_182346.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 130
reklama