reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

A to My 26 t 3 d
Zdjęcie0753.jpg

A tu z dziś 30 t 2 d
Zdjęcie0772.jpg :D

Załączniki

• Zdjęcie0753.jpg
    Zdjęcie0753.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 118
  • Zdjęcie0772.jpg
    Zdjęcie0772.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Sonia, Choco i Ania każda ma piękny brzuszek na prawdę :)
Sonia mam z przodu podobnie tylko, że u Ciebie nie ma kresy ja to mam przez cały brzuch trochę jakby mnie oskalpelowali .. :sorry2::dry:

Martikam uważam że umieszczanie takiego zdjęcia to przekroczenie granicy dobrego smaku. Takie zdjęcia powinno się zostawiać wyłącznie dla siebie a nie umieszczać na forum publicznym.

O ile to w ogóle brzuszek autorki. Uwielbiam takie wyrywanie się jak Filip z Konopii i chwalenie sie to niska waga jak ktoś narzeka na są wysoką a to jakieś zdjęcie niczym z portalu dla dorosłych.. Eh 3 trymestr daje mi się we znaki :/

Myśłałam, że to forum dla przyszłych mam, żeby sobie jakoś radziły razem i wspierały. A nie wytykanie czegoś co uważam za stosowne, te zdjęcie wg mnie jest normalne i jest moje. No niestety może wiekszość z Was nie wygląda tak dobrze w ciązy :) Powodzenia .

Martikam, owszem jest to forum dla przyszłych mam i dokłądnie tak jak napisałaś radzimy się i wspieramy ale akurat ty ze swoją zatrważającą ilością 5ciu postów masz chyba w tej kwestii naj mniej do powiedzenia. Wg. ciebie zdjęcie jest normalne ale chyba w odczuciu większości z nas jest conajmniej nie na miejscu. A twoj uszczypliwy komentarz na temat "naszego wyglądu w ciąży" jest żenujący i świadczy tylko o twoim poziomie.

reklama
Ania// mam wrażenie, że brzuszek Ci opadł.
Oszczędzaj się :-* poza tym pięknie ;)

Choco no widzę, że ty ostatnio nerwowa :p ale pogoda daje się na we znaki i twój brzunio też śliczny :)

Do góry