reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

Dziewczyny wrzucamy na luz i olewamy co poniektórych :)
a do koleżanki Martikam.. ja bym zostawiła to dla męża a nie pokazywała w cały świat..

Hania no właśnie tez mam takie wrażenie że opadł trochę brzuszek dlatego wrzucam na luz i robie tylko to co trzeba koniec z wielkimi robotami :)

Shiran dziękuję :)

Ostatnia edycja:
reklama
Myśłałam, że to forum dla przyszłych mam, żeby sobie jakoś radziły razem i wspierały. A nie wytykanie czegoś co uważam za stosowne, te zdjęcie wg mnie jest normalne i jest moje. No niestety może wiekszość z Was nie wygląda tak dobrze w ciązy :) Powodzenia .

Brak słów. Nie wiem ile dziewczyno masz lat ale chyba niewiele czytając z dojrzałości Twojej wypowiedzi.
Wiele z nas ma piękne ciała w ciąży co nie znaczy że trzeba je pokazywać w negliżu. A jakiej porady oczekiwałaś. Zachwytu ? Przecież my nawet cię nie znamy.
Życzę powidzenia

Tak, oddychamy spokojnie :)
Też muszę wrzucić na luz bo się do tego września wykończę z tym że psychicznie :)
Będę już grzeczna :)

Ps. Ile gustów, tyle opinii :) nie każdemu podoba się to samo i nie dla każdego to samo wydaje się atrakcyjne.

I już więcej nie będę hehe ;)

Ostatnia edycja:
O kurczę, coś mnie ominęło, bo fotki nie widzę :-)
Ale pisanie, że ktoś w ciąży nie wygląda tak dobrze, to chwyt poniżej pasa. Po prostu ktoś, kto tak mówi powinien się wstydzić, a tym bardzie przyszła matka, która raczej powinna wiedzieć jakie ogromne zmiany zachodzą w ciele kobiety!!! I niee ważne czy jest wyglądu modelki czy toczącej się kulki, najważniejsze jest wsparcie dla niej i jej malucha, choćby i stówę ważyła.

dziewczyny, no nie wiecie... przeciez matka w ciazy lub po ciazy musi wygladac jak za przeproszeniem "maciora" :p
:-p:-p

joani, ja widzialam i zastanawialam sie czy weszlam na dobre forum ;))

O kurczę, coś mnie ominęło, bo fotki nie widzę :-)
Ale pisanie, że ktoś w ciąży nie wygląda tak dobrze, to chwyt poniżej pasa. Po prostu ktoś, kto tak mówi powinien się wstydzić, a tym bardzie przyszła matka, która raczej powinna wiedzieć jakie ogromne zmiany zachodzą w ciele kobiety!!! I niee ważne czy jest wyglądu modelki czy toczącej się kulki, najważniejsze jest wsparcie dla niej i jej malucha, choćby i stówę ważyła.
joani właśnie ja też czytam i szukam o jakie zdjęcie chodzi i przejrzałam do tyłu i nic hehe, a teraz czytam więc pewnie usunęła. Tak jak piszecie brak wyczucia.

A to mój dzisiejszy brzuchol.
DSCF6900.jpg
Po prawej stronie "czaji" się Antonio. Namęczyłam sie, żeby zrobić sobie fotkę, bo ciągle mi wchodził w kadr i to on chce zdjęcie. Mama nie może :-D

Załączniki

• DSCF6900.jpg
    DSCF6900.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry