reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Dziewczyny wrzucamy na luz i olewamy co poniektórych :)
a do koleżanki Martikam.. ja bym zostawiła to dla męża a nie pokazywała w cały świat..

Hania no właśnie tez mam takie wrażenie że opadł trochę brzuszek dlatego wrzucam na luz i robie tylko to co trzeba koniec z wielkimi robotami :)

Shiran dziękuję :)

Ostatnia edycja:
reklama
Myśłałam, że to forum dla przyszłych mam, żeby sobie jakoś radziły razem i wspierały. A nie wytykanie czegoś co uważam za stosowne, te zdjęcie wg mnie jest normalne i jest moje. No niestety może wiekszość z Was nie wygląda tak dobrze w ciązy :) Powodzenia .

Brak słów. Nie wiem ile dziewczyno masz lat ale chyba niewiele czytając z dojrzałości Twojej wypowiedzi.
Wiele z nas ma piękne ciała w ciąży co nie znaczy że trzeba je pokazywać w negliżu. A jakiej porady oczekiwałaś. Zachwytu ? Przecież my nawet cię nie znamy.
Życzę powidzenia

Tak, oddychamy spokojnie :)
Też muszę wrzucić na luz bo się do tego września wykończę z tym że psychicznie :)
Będę już grzeczna :)

Ps. Ile gustów, tyle opinii :) nie każdemu podoba się to samo i nie dla każdego to samo wydaje się atrakcyjne.

I już więcej nie będę hehe ;)

Ostatnia edycja:
O kurczę, coś mnie ominęło, bo fotki nie widzę :-)
Ale pisanie, że ktoś w ciąży nie wygląda tak dobrze, to chwyt poniżej pasa. Po prostu ktoś, kto tak mówi powinien się wstydzić, a tym bardzie przyszła matka, która raczej powinna wiedzieć jakie ogromne zmiany zachodzą w ciele kobiety!!! I niee ważne czy jest wyglądu modelki czy toczącej się kulki, najważniejsze jest wsparcie dla niej i jej malucha, choćby i stówę ważyła.

dziewczyny, no nie wiecie... przeciez matka w ciazy lub po ciazy musi wygladac jak za przeproszeniem "maciora" :p
:-p:-p

joani, ja widzialam i zastanawialam sie czy weszlam na dobre forum ;))

O kurczę, coś mnie ominęło, bo fotki nie widzę :-)
Ale pisanie, że ktoś w ciąży nie wygląda tak dobrze, to chwyt poniżej pasa. Po prostu ktoś, kto tak mówi powinien się wstydzić, a tym bardzie przyszła matka, która raczej powinna wiedzieć jakie ogromne zmiany zachodzą w ciele kobiety!!! I niee ważne czy jest wyglądu modelki czy toczącej się kulki, najważniejsze jest wsparcie dla niej i jej malucha, choćby i stówę ważyła.
joani właśnie ja też czytam i szukam o jakie zdjęcie chodzi i przejrzałam do tyłu i nic hehe, a teraz czytam więc pewnie usunęła. Tak jak piszecie brak wyczucia.

A to mój dzisiejszy brzuchol.
DSCF6900.jpg
Po prawej stronie "czaji" się Antonio. Namęczyłam sie, żeby zrobić sobie fotkę, bo ciągle mi wchodził w kadr i to on chce zdjęcie. Mama nie może :-D

Załączniki

• DSCF6900.jpg
    DSCF6900.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry