reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

reklama
agusiakemisia, dorodny twój brzucholek :-) a przed ciążą miałaś brzuszek?
mnie jak dopadną zaparcia, to też mam tak (może trochę mniejszy) jakbym wsadziła balonik pod bluzkę

Oregano u mnie nie duża różnica wieku będzie zaszlam w ciążę dokładnie rok po porodzie więc mięśnie sie jeszcze nie ściągnęły podobno a brzuszek miałam ale taki sadelkowy i z 5 razy mniejszy , bardziej sadelka trochę a teraz mam twarda okrągła piłkę ;) sama jestem w szoku ze taki duży

agusia jak patrze na siebie to wydaje mi sie ze tez mam taki jak Ty :) ale zdjecie chyba mi nie oddaje tego no nie umiem sama sobie :)
2013-06-19 19.38.30.jpg

Załączniki

• 2013-06-19 19.38.30.jpg
    2013-06-19 19.38.30.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 69
ja mam ok 4 :) i mowie tak: jedna piers 1 kg, druga piers 1kg, no i reszta w brzuszku bo rosnie ;) wiec nie jest zle :) powinno byc ok 0,5kg tygodniowo teraz tak mi sie zdaje :) chudzina z Ciebie jest wiec napewno poszlo Ci w cycki :p

reklama
Laperedhil :-D:-D:-D a wiesz, ze moze masz racje z tymi cyckami?:-D:-D

mysle sobie w pierwszej ciazy +22kg w drugiej +22kg... za kazdym razem zrzucalam wszystko a nawet wiecej..
tym razem powiedzialam sobie - bede uwazac by bylo mniej i co? kicha.. tez rosne:-D

chyba taka moja natura:sorry:

a chudzina na bank nie jestem hehe LOL - dobre ujecie;-) taka konkretna babka raczej, mam na czym usiasc i czym odetchnac - ale mi to odpowiada;-)

Do góry