reklama
awunia1234
Fanka BB :)
tiluchna śliczny brzusio:-) Ja zauważyłam, że też się tak czasem wyginam;-)
tiluchna - tak tak, że brzuch do przodu i mocne wygiecie w odc ledzwiowym kregoslupa Generalnie do zdjecia to nie przeszkadza a czasem i trzeba wypiac zeby nas zauważyli Ale na dłuzsza mete dla kregoslupa to może być fatalne w skutkach. Ale jak sama robiłaś to też ciężko naturalnie stanac.. Co nie umniejsza faktu że piekny domek dla dzidzi
wiesz.. az zaczelam przegladac zdjecia nawet jak nie bylam w ciazy i ja po prostu tak mam
mocne wciecie i odstajacy tylek ale przez to faktycznie brzuszek sie bardziej uwywadnia, nawet ten nie ciazowy
ale nie zauwazylam zeby moj kregoslup na tym cierpial
martusia1977
Aktywna w BB
u mnie też 10 kg na plusie a dopiero 24 tc, ehhhh do końca będę wyglądać jak wieloryb
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziewczyny ja mysle,ze kg nadprogramowymi bedziemy sie martwic po porodzie i skonczeniu karmienia.Ja na wczoraj mam +9kg z tym,ze wazona bylam po sniadaniu u lekarza a w domu zawsze z rana na czco sie wazylam.Brzuch wywalilo nawet maz po ponad tygodniowym niewidzeniu mnie stwierdzil,ze brzuchol wielki sie zrobil Niektorzy sie pytali czy na pewno jedno dziecko mam a nie dwojke niby z takim do porodu sie idzie...brak slow moja odp zawsze taka sama ,ze jest podwojnie w srodku ale nie dzidzia a macice i wtedy koniec komentarzy byl!
Nie wiem jak u was ale jak ktos mowi do mnie "gruba" to mnie strasznie to wkurza.Nie jestem gruba,sloniem czy czyms innym jakos bardziej wrazliwa sie teraz na takie teksty zrobilam moze przez to,ze tu nie ma takich durnych epitetow o odzwyczailam sie od Pl.Choc nigdz tey sama na nikogo takich epitetow nie uyzwalam.
Nie wiem jak u was ale jak ktos mowi do mnie "gruba" to mnie strasznie to wkurza.Nie jestem gruba,sloniem czy czyms innym jakos bardziej wrazliwa sie teraz na takie teksty zrobilam moze przez to,ze tu nie ma takich durnych epitetow o odzwyczailam sie od Pl.Choc nigdz tey sama na nikogo takich epitetow nie uyzwalam.
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Ja już 7 kg na plus przy 28 tygodniu, a do szczupłych przed ciążą nie należałam.. ehh trudno martwić się będę po. Mi praktycznie wszystko w brzuch idzie w stare spodnie się mieszczę, ale nie dopnę się na brzuchu:-)
reklama
Anneeczka - to malutko masz na plusie! Dobrze będzie
vici - mnie ostatnio pytaja tylko z przerazeniem - to pani jest w ciąży???? ale to chyba początek? Wiec mówie że nei do końca, bo juz prawie 7 miesiąc... Wiec na szczescie nikt mnie grubą nie nazywa, ale tez by mnei to bardzo denerwowało.
Ale dzis przeraziła mnei jedna rzecz - miałam 6 kg na plusie, a teraz schudłam 1 kg.. to sie zdarza? Czy mam wiecej jesc?
vici - mnie ostatnio pytaja tylko z przerazeniem - to pani jest w ciąży???? ale to chyba początek? Wiec mówie że nei do końca, bo juz prawie 7 miesiąc... Wiec na szczescie nikt mnie grubą nie nazywa, ale tez by mnei to bardzo denerwowało.
Ale dzis przeraziła mnei jedna rzecz - miałam 6 kg na plusie, a teraz schudłam 1 kg.. to sie zdarza? Czy mam wiecej jesc?
Podziel się: