reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

ja 2 tyg. temu (czyli 27 tydz) mialam 5kg na plusie, może jutro się u lekarza zważę bo idę mierzyć Hb

w poprzedniej ciąży w 8-9mcu przybyło mi prawie drugie tyle co przez resztę ciąży więc trzeba trzymać rękę na pulsie :-)

Dziewczyny śliczne brzuszki!!

reklama
IMAG0437.jpg moje 81kg:szok: ;-) 28 tydzien - 11kg na + chyba nie do pobicia lol

choc nie Mamaktosia - chyle czola :D;-)

wow dziewczyny! swietne brzuszki! kazdy inny - niesamowite!!! dlatego nigdy nie wolno patrzec na innych co do wagi itd.. kazda kobieta ma inny domek dla swojego malucha :)
i dieta czasem .. nic nie zmieni ;)

Załączniki

• IMAG0437.jpg
    IMAG0437.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Ja proszę Boga tylko o to żeby nie dobić do 80 kg ! A 75 to moje marzenie :-D jak to brzmi :-D Zresztą nawet jeśli to po porodzie ma się już ok 7 - 10 kg mniej ( ja miałam 11 ) a 2 miesiące później waga pokazała 58 kg ...

tiluchna - no troche sie wygięłas do tego zdjecia :p widac po kregosłupie :) ale śliczny brzuszek :)

ja mam 5,5 kg na plusie, co mi w sumie odpowiada :) Nie czuje tych kg.. zupelnie jak bym wazyła normalnie :)

tiluchna - no troche sie wygięłas do tego zdjecia :p widac po kregosłupie :) ale śliczny brzuszek :)

ja mam 5,5 kg na plusie, co mi w sumie odpowiada :) Nie czuje tych kg.. zupelnie jak bym wazyła normalnie :)

:-D ze do tylu mnie wygielo? ale ja tak mam na kazdym zdjeciu:zawstydzona/y: moze faktycznie bo sama robilam:tak: i telefonem, latwiej jest jak ustawiam aparat na 10s i wtedy cyka;-) bardziej naturalnie :D

lucere
- 5.5 kg - marzenie.... zazdraszczam:tak:

reklama
tiluchna - tak tak, że brzuch do przodu i mocne wygiecie w odc ledzwiowym kregoslupa :) Generalnie do zdjecia to nie przeszkadza a czasem i trzeba wypiac zeby nas zauważyli :D Ale na dłuzsza mete dla kregoslupa to może być fatalne w skutkach. Ale jak sama robiłaś to też ciężko naturalnie stanac.. Co nie umniejsza faktu że piekny domek dla dzidzi :)

Do góry