reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Anulk@ brzusio przesliczny ;-) i te buciczki slodkie. Widze, ze wagowo wszystkie mamy podobnie. Ja przy 181cm wzrostu przed ciaza wazylam 73 kg teraz juz prawie 79 . To moj 24tydzien :-) ciekawe jak bedzie w grudniu ;-)

reklama
Nasz 26 tydz. :) 26tydz.4.jpg

Załączniki

• 26tydz.4.jpg
    26tydz.4.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 61
Aneczka ciesz sie poki czas ku temu ! Jeszcze zdazy Cie wysadzic ;-) Powiedzcie dziewczyny jak tam u Was z rozstepam ? Macie jakies zlote sposoby zeby zapobiegac??

reklama
Laurka - chyba takich nie ma . Dużo zależy od struktury skóry , ja mimo iż stosowałam drogie kremy z górnej półki , a producent zapewniał o ich skuteczności nabawiłam się w poprzedniej ciąży mnóstwa , przed porodem skóra była napięta i nie było tego tak widać , horor nastąpił po, zeszło kilka kg i ukazały się one .... czerwone paskudztwa. Mam na udach , pupie i piersiach , na brzuszku ani jednego. Po 5 latach wybledły , ale nie wiem czy po porodzie nie pojawią się nowe.

Smaruje palmersem , bo stwierdziłam że szkoda kasy na kremy za 100 zł czy nawet więcej , ja mam kiepską skórę , więc pewnie i tak wyjdą , nawet gdybym wydała fortunę. W m jak mama były " najnowsze zalecenia dla ciężarnych " naukowo obalono mit oliwki i olejków jako poskramiaczy rozstępów, za to polecane kremy zawierają elastynę , kolagen , i wyciągi z alg ...

Może dziewczyny ci coś podpowiedzą , może mają lepsze doświadczenia w tym temacie

Do góry