reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
mnie od dziś narzeczony nazywa betoniarka, ależ słodko
Arteofbeauty, Towicz86266, bardzo ładne brzunie :-)
ja przy Was wyglądam na 7-8 miesiąc. Tak mnie wywaliło, że w tesco zapraszają mnie do kasy z pierwszeństwem
W sumie nie zauważyłam, żebym więcej jadła, podobnie ilościowo jak przed ciążą, tylko zdecydowanie mniej ruchu i kg przybywają
ja przy Was wyglądam na 7-8 miesiąc. Tak mnie wywaliło, że w tesco zapraszają mnie do kasy z pierwszeństwem
W sumie nie zauważyłam, żebym więcej jadła, podobnie ilościowo jak przed ciążą, tylko zdecydowanie mniej ruchu i kg przybywają
mb89
pięknaszyszunia do mnie mój em mówi klusek:-)
Pieknaszyszunia
smakowicie
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
bo ja 34 to mam na górze bo jestem gruszką ale uwierz mi ,że uda mam konkret jakbym nosila tylko długie kiecki dopasowane w biuście to wyglądałoby ok bo wtedy maskują się nogi..ale niezależnie od ciąży zawsze tak mam ,że góra jest mega szczupła..a dół - różnie..
ja bardziej przeżywam ,że od kwietnia do dziś jest tak duża równica mimo ,że nie jem ani dużo ani niezdrowo jakoś choc nie ukrywam ,że w tym roku od czerwca już mialam 3 razy po tydzień wakacji nad jeziorem a tam były gofry i lody ale teraz w Waw juz sie pilnuje z tym
ja bardziej przeżywam ,że od kwietnia do dziś jest tak duża równica mimo ,że nie jem ani dużo ani niezdrowo jakoś choc nie ukrywam ,że w tym roku od czerwca już mialam 3 razy po tydzień wakacji nad jeziorem a tam były gofry i lody ale teraz w Waw juz sie pilnuje z tym
michalina_ch
Ci nasi mężczyźni są słodcy, naprawdę.... ostatnio w upały mi stopy spuchły i mój M. siedzi, patrzy się i nagle mówi "Boże, jakie Ty masz wielkie stopy.... cała będziesz taka wielka?? ".... myślałam, że go uduszę.....
Paulettta
Oj dziewczyny, ta waga to sama woda Przecież niemożliwe jest, że ja z Filipem do 26 tygodnia przytyłam 5kg, a kolejne 11,5 do porodu, to była woda jak nic. Wszystko praktycznie samo schodzi, a jak się karmi to już w ogóle! Ja mam na dzień dzisiejszy +3kg, ale to żaden wyczyn, bo raz że zaczynałam tę ciążę z wyższą wagą niż poprzednio, a dwa ja tyję mega na koniec, więc większych nadziei nie mam. Kiedyś to marzyłam o +10kg, dzisiaj wiem, że 16 pewnie przybędzie jak nic Aaaaa i też już dobijam do 70kg przy 167cm
reklama
Podziel się: