reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Ja też już powoli zbliżam się do magicznych 80 kg :) przy wzroście 178. Mąż śmieje się, że jeszcze trochę i go przegonię :)

reklama
Arteofbeauty, Towicz86266, bardzo ładne brzunie :-)
ja przy Was wyglądam na 7-8 miesiąc. Tak mnie wywaliło, że w tesco zapraszają mnie do kasy z pierwszeństwem :-D
W sumie nie zauważyłam, żebym więcej jadła, podobnie ilościowo jak przed ciążą, tylko zdecydowanie mniej ruchu i kg przybywają

bo ja 34 to mam na górze bo jestem gruszką :) ale uwierz mi ,że uda mam konkret :) jakbym nosila tylko długie kiecki dopasowane w biuście to wyglądałoby ok bo wtedy maskują się nogi..ale niezależnie od ciąży zawsze tak mam ,że góra jest mega szczupła..a dół - różnie..

ja bardziej przeżywam ,że od kwietnia do dziś jest tak duża równica mimo ,że nie jem ani dużo ani niezdrowo jakoś choc nie ukrywam ,że w tym roku od czerwca już mialam 3 razy po tydzień wakacji nad jeziorem a tam były gofry i lody :p ale teraz w Waw juz sie pilnuje z tym :)

Przeczytaj str. 173 "W oczekiwaniu na dziecko" Temat poświęcony Co się składa na dodatkowe kilogramy Tkanki tłuszczowej w tym wszystkim jest bardzo mało :)Tak więc spokojnie z tym tyciem :)

Ci nasi mężczyźni są słodcy, naprawdę.... ostatnio w upały mi stopy spuchły i mój M. siedzi, patrzy się i nagle mówi "Boże, jakie Ty masz wielkie stopy.... cała będziesz taka wielka?? ".... myślałam, że go uduszę.....

Oj dziewczyny, ta waga to sama woda;) Przecież niemożliwe jest, że ja z Filipem do 26 tygodnia przytyłam 5kg, a kolejne 11,5 do porodu, to była woda jak nic. Wszystko praktycznie samo schodzi, a jak się karmi to już w ogóle! Ja mam na dzień dzisiejszy +3kg, ale to żaden wyczyn, bo raz że zaczynałam tę ciążę z wyższą wagą niż poprzednio, a dwa ja tyję mega na koniec, więc większych nadziei nie mam. Kiedyś to marzyłam o +10kg, dzisiaj wiem, że 16 pewnie przybędzie jak nic:p Aaaaa i też już dobijam do 70kg przy 167cm:)

reklama
Do góry