reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Aneczko ja mam 170 i mam teraz 77kg:zawstydzona/y: no +10kg jak nic..
no ale co, trudno sie mowi:-p baba jestem i tyle :)
ale same moje piersi pewnie maja z 3kg kazda:-D:-D

reklama
Super brzuszki rosną !!!

Aneczka, Tiluchna, Michalina, Towicz, Artofbeauty wyglądacie pięknie :-)

mnie przez ostatnie tyg ewidentnie już wybrzuszyło, chociaż brzuszek w sumie wciąż dość niewielki ... na razie +3,5 kg i + 6 cm w pasie :sorry: 80 kg pęknie jak nic, bo aktualnie jest już 77 :zawstydzona/y: przy 175 cm
ale w poprzednich ciążach było na tym etapie minimalnie więcej, więc mam nadzieję, że zamknę się w 10

a tu brzuchol z 24 tyg

co do wagi to ja dobiłam do 60 ;/;/;/ czyli 7kg na plus... Przy wzroście 163... masakra... ;/;/;/ Mam tylko nadzieję, że szybko to zgubię!

Widze ze wszystkim nam brzuszki rosna, super:)

Mamuska ja mam 165 cm i przed ciaza wazylam 65kg takze nie narzekaj;)

Anulkaa ja tez w nocy podjadam:D Jak sie moja corka w nocy budzi to nie moge sie powstrzymac i ide do lodowki haha:D

reklama
Do góry