reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

dziewczyny brzuszki jak sie patrzy:) U mnie wczoraj już było 9 kg na plusie.......katastrofa, chyba waga się zepsuła:-):-) Ale na szczęście idzie też głównie w brzuszek!!

reklama
Agusia masz racje. To my bokiem ;-)

Załączniki

• 20130822_232643-1.jpg
    20130822_232643-1.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 65
Baśka - ale śliczny i ogromny ten Twój brzusio :szok::-)
A u Ciebie Laurka to bym powiedziała że może z 12-15 tydzień a nie ponad 20...
Mój też nie jest zbyt duży ale ja wielka baba jestem więc mniej się rzuca w oczy.

Baśka ma już gdzie mieszkać Twój Maluszek :) super!
Laurka za to u Ciebie śliczny mały domek :)
Ja się ciągle zbieram, żeby przerzucić zdjęcia z aparatu na kompa hehe choć teraz mam wrażenie, że podrósł jeszcze to zrobię świeże :D
Rozstępów nie mam, smaruję się oliwką(jak nie zapomnę), ale za to mam cellulit ;/ (już chyba wspominałam :) )

reklama
Baśka_28, agusiakemisia ... baaaaardzo okazałe, śliczne i kształtne brzuszki :-) ciekawe czy przystopują, czy będą tak rosły do samego końca ...

Laurka, uroczy mini brzucholek :-)

ja mam nadzieję, że mój też pozostanie do końca w wersji kompakt, bo chciałabym pracować do listopada, a z dużym brzuchem za biurkiem byłoby pewnie średnio wygonie ;-)

Aneczka, dawaj fotę, bo nie wiem, czy mi się coś pomieszało, czy to Ty wrzucałaś jakiś czas temu fotkę znad morza z całkiem imponującym brzuszkiem :confused:

co do rozstępów, to ja dziś gnałam po Mustelę :szok:
w pierwszej ciąży używałam jej na początku, potem zlitowałam się nad portfelem i przerzuciłam się na Palmers'a :tak: i drugą ciążę też przetrwałam na Palmersie bez ani jednego rozstępu :tak: mimo, iż skłonności raczej mam, bo w okresie dojrzewania wyszło mi trochę na biodrach i nogach :-( dlatego od początku byłam szczególnie wyczulona, bo nie chciałam już ani jednego więcej !!! zwłaszcza na brzuchu, bo co by nie mówić, wyglądają dość nieciekawie ...

teraz z czasem kiepsko, ciągle w pośpiechu i od chyba 2 m-cy klepałam w brzuch co było w domu, bo nie po drodze mi było do apteki :zawstydzona/y: efekt taki, że skóra na bokach brzucha przesuszona i lekko zaczerwieniona :szok: do rozstępów jeszcze daleko, ale już teraz nie zamierzam ryzykować ani oszczędzać i będę lecieć na Musteli do końca :tak: myślę, że nawet do pracy będzie ze mną jeździć :laugh2: i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie ...

Do góry