reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

są wśród nas optymistki:-) spodnie sprzed ciąży:) heh..
ja już od 10 tc się w nie nie mieszczę:) na dzień dobry nazbierałam trochę wody w d... i bioderkach:-) Też nosiłam rozmiar 34 więc nie ma się co dziwić:) W ciążówkach zadomowiłam się od dawna no i jeszcze legginsy, ale gniotą nawet te ciążowe w pasie.:tak:

reklama
No to i moj brzuszek w 23tygodniu i 4dniu brzusio.jpg

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 105
no własnie mam doła bo przytyłam 10kg a to 6miesiac wiec strach myslec co bedzie dalej...sukienka niby 34 rozmiar ale sie uciąga heh i zrobila sie z niej bluzo-tunika bo króciutka ale do foto moze byc...ja tyle niestety zawsze w nogach wiec mam kawal udka :(

Aerofbeauty ladniusio wygladasz :yes: brzuszek fajny
michalina sliczy brzuszek

Ja tam na wage staje tylko z ciekawosci :-D narazie jest +8 wiec chyba nie ma tragedii.Z Victorem jak juz pisalam przytylam 18 kg no ale przed ciaza teraz nosilam rozm 38-40 W pierwszej ciazy tylam szybko ale mialam apetyt za 4 chyba teraz jakos mi ciezko wszystko przechodzi...owoce i picie tak ale reszta moglaby nie istniec choc staram sie jesc wszystkiego po troche.

Śliczne brzusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arteogbeauty nie narzekaj bo grzech!!! Ja mam 82 kg!!! i co ja mam powiedzieć? A ty na 34 narzekasz???? Grzech!!!!

reklama
Do góry