reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Mi brzuch strasznie wywalilo, nie zdawalam sobie sprawy bo w domu nie mam duzego lustra ale dzis szlam i zobaczylam sie w odbiciu sklepu to...
Czuje sie taka nieatrakcyjna i brzydka i cos mi siedzi w glowie ze nie podobam sie juz A... moze nie powinnam tak myslec ale to strasznie flustrujace...

Rajani też mam takie mysli :-( Ale tłumacze sobie ze w zyciu juz bylam grubsza niż teraz bo mialam 94 albo 96kg i schudlam do 60 więc i po ciąży dam sobie rade z moim wyglądem... Ale kurde wtedy to mi nie robilo roznicy czy ja sie komuś podobam czy nie a teraz robi bo mam M... I mi ciężko, i nie czuje sie z tym dobrze i nie moge nic z tym zrobic narazie...

osa ale piekny brzuszek:) i to taki malutkii:)

Co do mojego to jak pokazywalam moj brzuszek innym mama w dwupaku to mowily ze jak na dwupak to maly:) wiec jeszczcze w depresje nie popadam ;)

Rajani kobiety w ciąży są piękne. Zawsze tak uważałam i zdania nie zmienię. Wielki ciążowy brzuszek tylko dodaje urody. Ja się nigdy nie czułam taka piękna jak teraz.

dziewczyny, sama jestem zaskoczona tym jakby to ujac minimalizmem;-):-) w poprzednich ciazach bylam wieksza, a teraz jakos wolno rosne:-), ale wogole sie tm nie przejmuje. heloo my jestesmy w ciazy i na takie mamy wygladac:-) rajni mysle, ze nie masz sie co obawiac w oczach swojego A. jestes najpiekniejsza i tego musisz sie trzymac:tak:
landrynka przeciez krowy to takie cudne zwierzeta;-) prosze nie obrazac ani siebie ani ich. widzialas kiedys jakie piekne sa krowie oczy;-):confused:
zadnych uzalan nad wygladem nie chce juz slyszec, wszystkie wygladaja pieknie, wiec brzuchy do przodu i cieszyc sie nimi bo jakby czas w dwupaku nieublagalnie sie nam kurczy:tak: i niedlugo tesknily bedziemy do naszych brzucholkow i bezkarnych dodatkowych kilogramow:tak:

osa zgrabniutki brzusio :) mi wywaliło szybko ale teraz stoi w miejscu, nie przeszkadza mi to wręcz ciesze się z mojego brzuchola :D może dlatego że to pierwsze, albo po prostu tak mam, uważam że kobiety w ciąży są piękne :)

Dziewczyny, też myślałam, że jestem "gruba", ale w końcu wybił mi to z głowy mój partner. Zawsze ważyłam poniżej normy, a teraz waga nagle mi skoczyła - pewnie już z 7 kg. W sumie to się cieszę, bo niska waga mogłaby źle wpłynąć na rozwój maluszka, a tak rośnie zdrowo. No i mój facet powiedział, że teraz wyglądam bardzo sexy z taką piłeczką i że go taki widok podnieca.

reklama
Wczoraj też odbyłam rozmowę z moim mężem na temat mojego wyglądu. Pożaliłam się, że czuję się jak słonica i że już pewnie nie jestem atrakcyjna...Na to mój mąż mnie tak ochrzanił, że co ja w ogóle mówię!! Że nie dość że pięknie wyglądam, to jeszcze brzuszek dodaje mi urody i atrakcyjności :D
Potem długo się nie zastanawiając, wcielił swoje niecne myśli w rzeczywistość...:-D Powiedziałam, że jest moim ulubionym mężem ;-)... I za to też go kocham

Do góry