reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Mi brzuch strasznie wywalilo, nie zdawalam sobie sprawy bo w domu nie mam duzego lustra ale dzis szlam i zobaczylam sie w odbiciu sklepu to...
Czuje sie taka nieatrakcyjna i brzydka i cos mi siedzi w glowie ze nie podobam sie juz A... moze nie powinnam tak myslec ale to strasznie flustrujace...

Rajani też mam takie mysli :-( Ale tłumacze sobie ze w zyciu juz bylam grubsza niż teraz bo mialam 94 albo 96kg i schudlam do 60 więc i po ciąży dam sobie rade z moim wyglądem... Ale kurde wtedy to mi nie robilo roznicy czy ja sie komuś podobam czy nie a teraz robi bo mam M... I mi ciężko, i nie czuje sie z tym dobrze i nie moge nic z tym zrobic narazie...

osa ale piekny brzuszek:) i to taki malutkii:)

Co do mojego to jak pokazywalam moj brzuszek innym mama w dwupaku to mowily ze jak na dwupak to maly:) wiec jeszczcze w depresje nie popadam ;)

Rajani kobiety w ciąży są piękne. Zawsze tak uważałam i zdania nie zmienię. Wielki ciążowy brzuszek tylko dodaje urody. Ja się nigdy nie czułam taka piękna jak teraz.

dziewczyny, sama jestem zaskoczona tym jakby to ujac minimalizmem;-):-) w poprzednich ciazach bylam wieksza, a teraz jakos wolno rosne:-), ale wogole sie tm nie przejmuje. heloo my jestesmy w ciazy i na takie mamy wygladac:-) rajni mysle, ze nie masz sie co obawiac w oczach swojego A. jestes najpiekniejsza i tego musisz sie trzymac:tak:
landrynka przeciez krowy to takie cudne zwierzeta;-) prosze nie obrazac ani siebie ani ich. widzialas kiedys jakie piekne sa krowie oczy;-):confused:
zadnych uzalan nad wygladem nie chce juz slyszec, wszystkie wygladaja pieknie, wiec brzuchy do przodu i cieszyc sie nimi bo jakby czas w dwupaku nieublagalnie sie nam kurczy:tak: i niedlugo tesknily bedziemy do naszych brzucholkow i bezkarnych dodatkowych kilogramow:tak:

osa zgrabniutki brzusio :) mi wywaliło szybko ale teraz stoi w miejscu, nie przeszkadza mi to wręcz ciesze się z mojego brzuchola :D może dlatego że to pierwsze, albo po prostu tak mam, uważam że kobiety w ciąży są piękne :)

Dziewczyny, też myślałam, że jestem "gruba", ale w końcu wybił mi to z głowy mój partner. Zawsze ważyłam poniżej normy, a teraz waga nagle mi skoczyła - pewnie już z 7 kg. W sumie to się cieszę, bo niska waga mogłaby źle wpłynąć na rozwój maluszka, a tak rośnie zdrowo. No i mój facet powiedział, że teraz wyglądam bardzo sexy z taką piłeczką i że go taki widok podnieca.

reklama
Wczoraj też odbyłam rozmowę z moim mężem na temat mojego wyglądu. Pożaliłam się, że czuję się jak słonica i że już pewnie nie jestem atrakcyjna...Na to mój mąż mnie tak ochrzanił, że co ja w ogóle mówię!! Że nie dość że pięknie wyglądam, to jeszcze brzuszek dodaje mi urody i atrakcyjności :D
Potem długo się nie zastanawiając, wcielił swoje niecne myśli w rzeczywistość...:-D Powiedziałam, że jest moim ulubionym mężem ;-)... I za to też go kocham

Do góry