reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

No mnie właśnie też cycki przestały praktycznie boleć, ale na szczęście nie zmalały.

reklama
Moje też mniej wrażliwe..tylko sutki ciągle bardzo wrażliwe. Ale to też zależy od dnia..i od pory dnia.
Wydaje mi się,że teraz tego typu objawy mogą się normalizować..

A ja staram się sobie to tak tłumaczyć :) A wychodzi z różnym skutkiem ale już jest lepiej niż te klika godzin temu :) Było jakieś chwilowe załamanie!!! Kurde ale musi być dobrze! :)

Ja jeszcze wczoraj panikowałam,że mnie nie mdli... a dzisiaj wisiałam na toaletą. Piersi też mnie przestają boleć. W sumie muszę porządnie je zmaltretować,żeby poczuć ból...a wcześniej bolały bardzo mocno.

Moje zdjęcie nie jest dobrej jakości, ale coś tam widać. brzuch ).jpg Przed ciążą było płaściutko :D

Załączniki

• brzuch ).jpg
    brzuch ).jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 87
Bosmanka ja też mam takie wahania nastrojów, raz czarnowidztwo totalne, a raz euforia.

[FONT=&quot]Kamcia widać, super![/FONT]

reklama
Lancuszki wydaja delikatne dzwieki, ktore dziecko moze slyszec juz od 20 tygodnia. Dla niektorych ciezarnych jest to tez symbol. Albo zwyczajnie tak jak ja chce wykrzyczec: Wcale sie nie najadlam, jestem w ciazy i jestem przeszczesliwa:tak::rofl2:

Do góry