reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

moja pieknotka:) słonecznikowe cudności :) delucha jak będziesz dlaje ejczec ze jesteś gruba i bla bla...a nie w sumie ty nie ejczysz- jak to było- jestem gruba ale najpiekniejsza na swiecie - jpn- jestem piekna niesłychanie:D

paulinek ale masz fajny szpiczastu brzunio:)

kurde ale my jesteśmy sliczne wsyztkie normalnie toz to szok!!!

reklama
OOOooooo jakie cudne te wasze brzuszki....
Ale musze przyznac ze to zdjecie z cieniem na scianie uuuuuuuuuuuuuuuuuu cudo...
I te z kwiatuszkiem....
I te z zeberkami na wierzchu....
O rety cudne wszystkie....Zaluje ze ja mam az tak zryta glowe i widze siebie jako grubasa-tylko!

Perle ja nie jęczę... bynajmniej nie to autor miał na myśli... kg mam i brzucholek też mam, ale to najpiękniejsze i najcudowniejsze co kobieta może mieć :-)
Chciałam tylko przekazać, ze pomimo 9 kg na plusie i ładnego M4 mojego syneczka nadal można czuć się cudownie i pięknie.

reklama
Do góry