reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Kochane nie narzekajcie, bo i ja zacznę, a wtedy nie będzie dobrze.
Sesja w poniedziałek (musiałam przesunąć) to wrzucę fotki o ile brzusio się zmieści z kadrez :-) ;-P

Rozmowa z dziś:
Ja: ...Jeszcze chwilka urodzę i schudnę
Mój: Co ty masz z tym chudnięciem?
Ja: Bo wyglądam jak hipopotam ...
Mój: Raczej jak wieloryb (śmiech)
Ja: No dzięki, chciałam słonia morskiego zostawić na 9 miesiąc
Mój: Już nie przesadzaj piękna jesteś :-)

reklama
Deli zazdroszcze Ci faceta. I tego ze mozesz liczyc od niego na takie slowa. Ja moge pomarzyc o tym ze uslysze od swojjego slowo jestes piekna. Przeczytalam mu Twoja rozmowe to sie zasmial i powiedzial co ja na to poradze ze masz duzy brzuch... Wiecie jak mi sie przykro zrobilo? Dupek jeden....
Ma zajebiste podejscie. Stwierdzil jedynie ze nadal mu sie podobam z ... Twarzy. Jak ja mam nie popadac w jakiegos dola?

Rajani jak Ci odpisałam na głównym - niedojrzały dzieciak z niego! Oby dorósł!

Kochane zmobilizowałam się i zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia. Znowu sama ze statywu. Potem cykałam sobie jeszcze takie inne wygłupy (fotomodelką to ja raczej nie będę;) ) i nie dość, że komary mnie zjadły, to jeszcze wpadłam dupskiem w mrowisko czerwonych mrówek!!! K*rwa mam całe dupsko pocięte. Teraz się fenistilem okładam :(

małe1.jpgmałe.jpg

Załączniki

• małe1.jpg
    małe1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 78
  • małe.jpg
    małe.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 73
Rajani dziękuję. Na zdjęciach wygląda na mniejszy niż jest w rzeczywistości - no ale i tak wielki chyba nie jest. Ja mam 180cm wzrostu i długi tułów więc ma się gdzie to wszystko rozłożyć... :)

Co do mrówek, to chciałam sobie przycupnąć na takim malutkim jak stołeczek wzniesieniu, jednak dupsko mi się obsunęło i zjechałam w dół prosto w nieduże co prawda, ale jednak mrowisko. Wcześniej go nie było widać w ogóle, bo w zarośniętym polu robiłam sobie zdjęcia, więc nie było typowego kopca... Było ich jednak na tyle dużo, że kilka z nich mnie udziabało w tyłek (boli to kurcze), a potem się rozbierałam ze wszystkiego, bo pod tą chustą miałam spodenki i mi za nie powłaziły!

Bosmanko, piękny i zgrabny brzuszek. Chudzinka z Ciebie. :)

Niedawno zrobiłam kilka zdjęć, ale muszę je jeszcze przejrzeć i ewentualnie poprawić kadry.

Hm, Rajani, nie przejmuj się, może ma takie niezbyt wyrafinowane i gruboskórne poczucie humoru, że klepnie bezmyślnie o podobaniu się z twarzy, a dopiero potem będzie żałować. Niestety faceci zazwyczaj najpierw powiedzą, a później pomyślą...

ojeju ile fotoskow slicznych!!!

koreczek
sliczny ten twój brzunio- ale weź ty sobie zrob jansiejsze zdjęcia i zdejmij te bluze :p

osa
- zdjeciaznad morza piękne naprawdę- zwłaszcza to drugie calusne:)

oska....jesteś niesamowita- jak na oske przystalo z wąską talia:) ale widać ciaze widać:)

rajani- niepitol- masz lsiczny ten brzuszek- zgrabny i ponętny! a jeszcze takie fajne bimbalki.. :) slicznie wyglądasz naprawdę

sony
- ja mam chyba podony brzuch ja ty tak mi się wydaje :) pieknosci :)

bosmanka nawet na połowicznym zdjęciu widać twoje 180 cm! brzuszke masz sliczny i w końcu cos widać bo wcześniej to tylko długasna ciebie:p

deliiiiiiiiiiiiiiiiiii a gdzie twoje fotki ja ciagle czekma no!!

bosmanka piękne zdjęcia i uważam, że na modelkę nadajesz się jak najbardziej. Jak dla mnie zdjęcia jak z okładki.

reklama
Do góry