reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Kochane nie narzekajcie, bo i ja zacznę, a wtedy nie będzie dobrze.
Sesja w poniedziałek (musiałam przesunąć) to wrzucę fotki o ile brzusio się zmieści z kadrez :-) ;-P

Rozmowa z dziś:
Ja: ...Jeszcze chwilka urodzę i schudnę
Mój: Co ty masz z tym chudnięciem?
Ja: Bo wyglądam jak hipopotam ...
Mój: Raczej jak wieloryb (śmiech)
Ja: No dzięki, chciałam słonia morskiego zostawić na 9 miesiąc
Mój: Już nie przesadzaj piękna jesteś :-)

reklama
Deli zazdroszcze Ci faceta. I tego ze mozesz liczyc od niego na takie slowa. Ja moge pomarzyc o tym ze uslysze od swojjego slowo jestes piekna. Przeczytalam mu Twoja rozmowe to sie zasmial i powiedzial co ja na to poradze ze masz duzy brzuch... Wiecie jak mi sie przykro zrobilo? Dupek jeden....
Ma zajebiste podejscie. Stwierdzil jedynie ze nadal mu sie podobam z ... Twarzy. Jak ja mam nie popadac w jakiegos dola?

Rajani jak Ci odpisałam na głównym - niedojrzały dzieciak z niego! Oby dorósł!

Kochane zmobilizowałam się i zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia. Znowu sama ze statywu. Potem cykałam sobie jeszcze takie inne wygłupy (fotomodelką to ja raczej nie będę;) ) i nie dość, że komary mnie zjadły, to jeszcze wpadłam dupskiem w mrowisko czerwonych mrówek!!! K*rwa mam całe dupsko pocięte. Teraz się fenistilem okładam :(

małe1.jpgmałe.jpg

Załączniki

• małe1.jpg
    małe1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 82
  • małe.jpg
    małe.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 77
Rajani dziękuję. Na zdjęciach wygląda na mniejszy niż jest w rzeczywistości - no ale i tak wielki chyba nie jest. Ja mam 180cm wzrostu i długi tułów więc ma się gdzie to wszystko rozłożyć... :)

Co do mrówek, to chciałam sobie przycupnąć na takim malutkim jak stołeczek wzniesieniu, jednak dupsko mi się obsunęło i zjechałam w dół prosto w nieduże co prawda, ale jednak mrowisko. Wcześniej go nie było widać w ogóle, bo w zarośniętym polu robiłam sobie zdjęcia, więc nie było typowego kopca... Było ich jednak na tyle dużo, że kilka z nich mnie udziabało w tyłek (boli to kurcze), a potem się rozbierałam ze wszystkiego, bo pod tą chustą miałam spodenki i mi za nie powłaziły!

Bosmanko, piękny i zgrabny brzuszek. Chudzinka z Ciebie. :)

Niedawno zrobiłam kilka zdjęć, ale muszę je jeszcze przejrzeć i ewentualnie poprawić kadry.

Hm, Rajani, nie przejmuj się, może ma takie niezbyt wyrafinowane i gruboskórne poczucie humoru, że klepnie bezmyślnie o podobaniu się z twarzy, a dopiero potem będzie żałować. Niestety faceci zazwyczaj najpierw powiedzą, a później pomyślą...

ojeju ile fotoskow slicznych!!!

koreczek
sliczny ten twój brzunio- ale weź ty sobie zrob jansiejsze zdjęcia i zdejmij te bluze :p

osa
- zdjeciaznad morza piękne naprawdę- zwłaszcza to drugie calusne:)

oska....jesteś niesamowita- jak na oske przystalo z wąską talia:) ale widać ciaze widać:)

rajani- niepitol- masz lsiczny ten brzuszek- zgrabny i ponętny! a jeszcze takie fajne bimbalki.. :) slicznie wyglądasz naprawdę

sony
- ja mam chyba podony brzuch ja ty tak mi się wydaje :) pieknosci :)

bosmanka nawet na połowicznym zdjęciu widać twoje 180 cm! brzuszke masz sliczny i w końcu cos widać bo wcześniej to tylko długasna ciebie:p

deliiiiiiiiiiiiiiiiiii a gdzie twoje fotki ja ciagle czekma no!!

bosmanka piękne zdjęcia i uważam, że na modelkę nadajesz się jak najbardziej. Jak dla mnie zdjęcia jak z okładki.

reklama
Do góry