reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
natalie gorka jak sie patrzy:-D pikna
martocha brzunio sliczny:-)

a moj wczoraj prezentowal sie tak SNC00064.jpg

Załączniki

• SNC00064.jpg
    SNC00064.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 86
Natka super ta fota :D kurde jak ja Ci zazdroszcze ze juz jestes na etapie- opcy w brzuchu:p ja poki co tylko lekko czuje kręcioły ale nic nie widac- a uchwycy tez ciezko na dotyk

Martoocha
- masz mega sexowne cialo- w sesnie cieżarówkowe- znaczy nie - nie jestem lezbijką tylko tak patrze na twoje zdjecie i se mysle kurde no fajna nie dosc ze mamusia to jeszcze sxi flexi! pikne:)

Osa
no weźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź to jest niepsrawiedliwe zeby w 20 tc byc takim szczuplym! no ale zaczyna być widac brzusio:)

reklama
Die Perle- dzięki kochana.. ale seksapilu we mnie ani kszty nie ma.. zakaz na przytulanki już od początku lutego mam- więc czuję się niemal jak dziewica:-p:laugh2:.

Dziewczyny te Wasze brzuszki są mega urocze.. mi się podobają właśnie te 'połówkowe' brzucholki..bo zazwyczaj te z końcówek 30tc+ są już takie 'wymęczone'..a te takie jędrne i słodziutkie:tak:

Do góry