reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Lussia ale sliczna kuleczka:) i pepuszke nawet ciazowy- amoj nie wyszedl- i chyba nie wyjdzie bo taka moja urdo w pierwszej tez nie wylozł

on już mi mocno wyszedł od 9tc w pierwszej ciąży też :) ale już mocniej mi na szczęście nie wystaje bo moja koleżanka miała taką kulkę wystającą :tak::szok::-)

dzięki za miłe słowa

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki to mój mi się wydaję olbrzymi. Zdjęcia jeszcze nie wrzucę, dopiero jak wrócę do PL :) ale super macie te brzuszki, teraz już ludzie zauważają, że to raczej ciąża a nie zbędne parę kilo :p

Cynamonka mi ostanio kolezanka powiedziala- o jak ładnie wygladasz brzuszek masz fajniutki nieduzy- a ja ze to dopiero 5 miesiac- aona a nie no to duzy masz brzuch:p

die - w pierwszej ciąży mój brat się ze mnie śmiał, że urodzę bliźniaki :p teraz jest trochę lepiej bo w dalszym ciągu mam talię :p ale też wyglądam na więcej niż 5 miesiąc hehe
Choć co do zauważania że to ciąża to tu w Anglii różnie, bo tu połowa ludzi wygląda na brzuch ciążowy :p

reklama
Ja w pierwszej ciazy bylam praktycznie caly czas płaska- jakos w 8 miesiacu costam wyszlo- ale na dobra sprawe nie kazdy poznawala ze to ciązowy- wieksozsc moich znajomych twierdzi upracie ze nie widzialo mnie z brzuchem- mimo ze mielismy kontak:p teraz jest inaczej brzunio jest i sie ciesze- juz raczej nie budzi watpliwosci ze ciezarowkowy----no chyba ze ktos mysli ze ludzie zpolki to jak etiopskie dzieci ze im wzdyma brzuch z głodu:p

Do góry