reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Zdjęcie0852.jpgZdjęcie0853.jpgZdjęcie0854.jpg z okazji ukonczenia 20 tc przybylo mi 2 cm od ostatniego mierzenia brzuszek coraz wolniej rosnie :) ale zdiecia i tak tego nieodzwierciedlaja :) w pasie 104 cm :szok: waga + 7 kg od startowej (nielicze schudniecia) dzidizus wiekszy o jakies 20 cm (tak mi sie wydaje niepotwierdzone;) )

z okazji ukonczenia 20 tc przybylo mi 2 cm od ostatniego mierzenia brzuszek coraz wolniej rosnie :) ale zdiecia i tak tego nieodzwierciedlaja :) w pasie 104 cm :szok: waga + 7 kg od startowej (nielicze schudniecia) dzidizus wiekszy o jakies 20 cm (tak mi sie wydaje niepotwierdzone;) )
o jaaaa :)))))to juz jest brzuchol fajowy!!!:-)

reklama
Angel spory on może i już troszkę jest ale jescze tłuszczowy :) bo jak chodzę to trzęsie się jak galaretka :) nie jest jeszcze taki typowo ciążowy i "naciągnięty" (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi :) taki jak u Bożenki :)

Do góry