reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Bozienka z tym maskowaniem to żartowałam ;-) ja tam dumnie prężę brzuszek i łudze się, że może nie uda mis ię pobić rekordu z zeszłej ciąży, kiedy to w 6 m-cu miałąm 120 w pasie, a potem to juz bałam się mierzyć :cool2:

a ja "teoretycznie" rok w ciązy będę chodzić, bo ostatnią @ miałam 18 marca a termin mam na 5 marca. Tylko, że ja 3 miesiące nie miałam ani owulacji ani @ i w ciążę zaszłam w połowie czerwca ;-) no i za każdym razem musze się tłumaczyc dlaczego dopiero ten tydzień mam ;-) w karcie ciąży i w karcie w przychodni przy terminie ostatniej @ mam wielki wykrzyknik, a przy okresleniu jakie mam cykle to mam napisane "nieregularne" drukowanymi literami i podkreślone ;-):-D
taka już moja "uroda" - zawsz miałam nieregularne, a lekarze jedynie tabsy antykoncepcyjne na regulacje chcieli pisac, więc podziękowałam. Jak cykl mi przekraczał 40-50 dni to po prostu test robiłam i już :-p

Super brzuszki dziewczyny!
Anula, Bozienka - Wasze to wręcz imponujące!
Mata - a ja nie mogłam się doczekać, kiedy będę miała 100 w pasie. Miałam dopiero w 9-tym miesiącu.

Mi też w ciągu tygodnia się wybił. Muszę pstryknąć jakąś fotkę...

Anula piekna figurka i super brzuszek :)
Tuni Twoj tez przesliczny, az cudnie sie patrzy :)
no i Bozienka super sesja :)
U Ciebie Angel tez super widac brzusio ciazowy :)
U mnie chyba tez bo jak tydzien temu bylam z Miska u pediatry to sie pytal, czy to 5 miesiac :) :) :) a ja ledwo 3 konczylam :) :) :)
no ale widocznie takie uroki naszych brzuszkow :)

Mata miałam ten sam problem, bardzo nieregularne cykle, 40-50 dni. lekarz nastraszył mnie że mogę mieć duże problemy z zajściem w ciążę, bo to PCO więc się zaparłam że zajdę i udało się w 1 miesiącu :-) oczywiście też wychodzi mi zupełnie inny termin z OM a inny z USG :-)

reklama
Do góry