reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Bozienka z tym maskowaniem to żartowałam ;-) ja tam dumnie prężę brzuszek i łudze się, że może nie uda mis ię pobić rekordu z zeszłej ciąży, kiedy to w 6 m-cu miałąm 120 w pasie, a potem to juz bałam się mierzyć :cool2:

a ja "teoretycznie" rok w ciązy będę chodzić, bo ostatnią @ miałam 18 marca a termin mam na 5 marca. Tylko, że ja 3 miesiące nie miałam ani owulacji ani @ i w ciążę zaszłam w połowie czerwca ;-) no i za każdym razem musze się tłumaczyc dlaczego dopiero ten tydzień mam ;-) w karcie ciąży i w karcie w przychodni przy terminie ostatniej @ mam wielki wykrzyknik, a przy okresleniu jakie mam cykle to mam napisane "nieregularne" drukowanymi literami i podkreślone ;-):-D
taka już moja "uroda" - zawsz miałam nieregularne, a lekarze jedynie tabsy antykoncepcyjne na regulacje chcieli pisac, więc podziękowałam. Jak cykl mi przekraczał 40-50 dni to po prostu test robiłam i już :-p

Super brzuszki dziewczyny!
Anula, Bozienka - Wasze to wręcz imponujące!
Mata - a ja nie mogłam się doczekać, kiedy będę miała 100 w pasie. Miałam dopiero w 9-tym miesiącu.

Mi też w ciągu tygodnia się wybił. Muszę pstryknąć jakąś fotkę...

Anula piekna figurka i super brzuszek :)
Tuni Twoj tez przesliczny, az cudnie sie patrzy :)
no i Bozienka super sesja :)
U Ciebie Angel tez super widac brzusio ciazowy :)
U mnie chyba tez bo jak tydzien temu bylam z Miska u pediatry to sie pytal, czy to 5 miesiac :) :) :) a ja ledwo 3 konczylam :) :) :)
no ale widocznie takie uroki naszych brzuszkow :)

Mata miałam ten sam problem, bardzo nieregularne cykle, 40-50 dni. lekarz nastraszył mnie że mogę mieć duże problemy z zajściem w ciążę, bo to PCO więc się zaparłam że zajdę i udało się w 1 miesiącu :-) oczywiście też wychodzi mi zupełnie inny termin z OM a inny z USG :-)

reklama
Do góry