reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Angel jak siedzisz to się wydaję mała ta piłka, ale pamiętam fotki stojące i nieźle się Dorian musi gdzieś chować jak siadasz hihi
Kadza wow ładny
Tunia no to na tej fotce powiem Ci,że ja mam sporo większy od Ciebie, może to przez to że już Ci opadł?
Last o kurde ale wielki brzucholek masz i jak nisko już
Monika a idź Ty w kompleksy wpadnę , słodka piłka

Laseptunia- masz typowo na dziewczynkę brzuszek miałam podobny przy pierwszej ciąży:-)A u mnie chłopiec.
Angel - słodzisz mi ale jedyne co miałam zawsze chude i brak rozstępów to brzuch ciekawe jak będzie po trzeciej czy wróci do formy:cool:
Atomówka mi się wydaje że masz mniejszy brzuszek niż ja i nawet kształt podobny:-)

to mój brzuszek

38 tc

DSC00059.jpg

reklama
a-a-a ile brzuszkow wyskoczylo :D:D:D

angel- super pileczka, i bez make up'u wygladasz super!!!!!!!! (ja mam tak buzie wysypana, ze bez pudrow ani rusz...)
kadza- wygladasz slicznie :D i brzusio super
tunia- uwielbiam twoj brzuchol... slicznie jak zawsze no i ten pieprzyk
monika- ale ty laska jestes :szok:
laspe- bardzo ladny domek :-)
miska- niechce sie wierzyc, ze tam 4300 w srodku mieszka:tak:

a i ja wrzuce moje foto, zrobilam juz je jakies 3 dni temu tylko jakos zapomnialam wrzucic:sorry:

boshe cala wielka jestem.... jak ogladam foty z poczatku ciazy, lub z przed ciazy plakac mi sie chce............

Załączniki

• DSCF6695.jpg
    DSCF6695.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSCF6697.jpg
    DSCF6697.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 103
Do góry