reklama
MantaZG
Fanka BB :)
nie będzie... mnie od tygodnia wysadza z dnia na dzień... dosłownie czuć jak przybiera na wadze;p...moze jednak klocka urodzę sporego już widzę kiedy tyłkiem szura, kiedy stópką mi jeździ... ahahh.. teraz dzieciaczki przybierają szybciutko i sporo. będzie bum!
Angel.
Zwierzoholik;)
Loma sesja piękna ;-)
Tunia idz pare stron w stecz i zobacz na mnie ;] Z dnia na dzien!! Jeszcze wkoncu zdjecia z kina z urodzin M 9 styczen jaki brzuch w sukience, a jaki teraz!! I to pokazuja te rozstepy niestety, kwestia tygodnia jak jeden, teraz pol brzucha usiane- nie mialam na to wpływu!!
Ale też i przekłada sie to na małego- zdecydowanie czuje od tego tygodnia, ze jest głową w dół i juz nie ma kopow i puknięć, są wypinania, bolesne ciężko calej pupy, nog - widze, ze urósł niesamowicie!
Tunia idz pare stron w stecz i zobacz na mnie ;] Z dnia na dzien!! Jeszcze wkoncu zdjecia z kina z urodzin M 9 styczen jaki brzuch w sukience, a jaki teraz!! I to pokazuja te rozstepy niestety, kwestia tygodnia jak jeden, teraz pol brzucha usiane- nie mialam na to wpływu!!
Ale też i przekłada sie to na małego- zdecydowanie czuje od tego tygodnia, ze jest głową w dół i juz nie ma kopow i puknięć, są wypinania, bolesne ciężko calej pupy, nog - widze, ze urósł niesamowicie!
Tunia no ja tam nie widzę zmian, ale pewnie minimalnie coś tam drgną, też mi się wydaje, że za 3 tyg to skoczy
Loma cudo, zazdroszcze
Byłam pewna, ze też zrobimy sesję, teraz jednak jakoś szkoda mi kasy , Niby mamy dobry aparat i mój mąż robi całkiem niezłe zdjęcia, więc myślę że w weekend za 2 tygodnie zrobimy sobie sesyjkę sami. Ale nie odpuszczę sesji z nowordodkiem!
Loma cudo, zazdroszcze
Byłam pewna, ze też zrobimy sesję, teraz jednak jakoś szkoda mi kasy , Niby mamy dobry aparat i mój mąż robi całkiem niezłe zdjęcia, więc myślę że w weekend za 2 tygodnie zrobimy sobie sesyjkę sami. Ale nie odpuszczę sesji z nowordodkiem!
lastpetunia
Fanka BB :)
Tunia a ją tam różnice widzę że Kubusiowy domek urósł, nie za dużo ale ku górze się zaokraglił i trochę do przodu poszedł :-) rośnie rośnie i zobaczysz jak za 2-3 tyg ci wyskoczy balonik :-)
reklama