reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

32tydzien i 4 dni ;] a wiec zdjecie rowno tydzien po tym jak zamiescialam poprzednie ;p

mina moja bezscenna - zdjecie robione kolo 23 45 ;p hahaha maz był łaskaw i cyknął fotencje

zdjecie w staniku 30 tydzien zdjecie w kszulce ze wczoraj - t tak ku przypomnieniu ;p

Ładnie okrąglutko się zrobiło.

Sadełko urocze

Lastpetunia mój ulubiony brzuuuuuuuunio :-D :-D
Piękny, piekny piekny!!!!!

A ja nawet nie wiem czy zarosła, ale wyglada kijowo :/

No ijak pisałam na głównym chyba jednak wiem skad ten wysyp rozstępów i swędzenie.. Poszło !

Za progiem zaczynamy 31 tc.

Zobacz załącznik 425471Zobacz załącznik 425472

No poszło - ale ma przecież prawo; przynajmniej ma Dorian dużo miejsca i jest mu wygodnie

angel - niewiem cos zrobila tym fota laspetuni ale ja widze tylko 6 czerwonych krzyzykow:-p

a oto moje dzisiejsze brzusio :tak:Zobacz załącznik 425492Zobacz załącznik 425493

Też ładne mieszkanko, baaaardzo kształtne

A latpetuni zdjęć też nie widzę, ale poczekam cierpliwie ;-)
I swoje też tam cyknę w wolnej chwili...

Ooo! Agusia - też ładna piłeczka!

reklama
Nagrywałam dzis filmik to cyknęłam na leżąco. Ostatnie niestety leżące z 18 tc.

cxcxc.jpg

6512.jpg

Najlepsze to wrażenie, ze to przeciez nie mozliwe, ze takie cos ma sie z przodu ;) I , że tak to sie zmieniło "tak nagle"..

Angel ale brzuszek do przodu wystrzelił! Jak nic powrót do domku słuzy synkowi ;-)

zgodnie z obietnicą wrzucam moje brzucho - porównałam z pierwszymi fotkami - jaki ten brzuch wtedy wydawał mi sie duży - a teraz jak patrzę, to chudzina wtedy byłam :-D

page111.jpg

pocieszam sie, że jeszcze jakies 4-5 tygodni jak wszystko dobrze pójdzie :sorry2:

dziewczynki ale wysyp brzuszków tutaj, no i oczywiście wszystkie już takie duże i nie wiadomo kiedy rosną :happy2:
Angel no widać różnicę i to dużą :) ślicznie
Mata ty to ja bys zaraz rodzic już miała, no niezły ten twój dorobek :-)

reklama
fajowe brzucholki dziewczyny.
ja w sumie ostatnio tez widac urosłam bo w ciążowych spodniach dość ciasno mi sie pod brzuchem zrobiło:baffled:.

Do góry