reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Oj ją też rosne tzn mój brzuch :-) każdego dnia widzę różnice że mieszkanko Roksanki powiększa i niestety również zauważyłam rozstępy no ale mam nadzieję że zbledna i ich widać nie będzie a co do wagi to od prawie 2tyg stoi w miejscu oby tak dalej:-)

reklama
równo 2 miesiące do terminu i stoimy w miejscu

Zobacz załącznik 424758Zobacz załącznik 424756
32 tc

Jeszcze urośniecie ;-) Trochu czasu zostało - ale w miejscu też pięknie stoicie

No i jest też Grześ - pięknie rosnący :-)

Brzuch mi zaczyna chyba rosnąć znowu :-( Strasznie mnie popękało z prawej strony i swędzi.. :crazy:

Mnie też swędziało okropnie - w końcu doszłam do wniosku, że to pharmaceris; odstawiłam i już po dwóch dniach dolegliwości zaczęły ustępować. Teraz myję tylko szarym mydłem (bo zdążyły się już nieźle podrażnić) i smaruję oliwką - obowiązkowo tylko na mokrą skórę (zalecenie także od położnej ze szkoły rodzenia - nie na suchą skórę)

32tydzien i 4 dni ;] a wiec zdjecie rowno tydzien po tym jak zamiescialam poprzednie ;p

mina moja bezscenna - zdjecie robione kolo 23 45 ;p hahaha maz był łaskaw i cyknął fotencje

zdjecie w staniku 30 tydzien zdjecie w kszulce ze wczoraj - t tak ku przypomnieniu ;p

Snapshot_20120113_1.jpgSnapshot_20120113_5.jpgSnapshot_20120113.jpgnoo i moje "sadełko" z wczoraj :D

Kasiurek ależ masz bębola! No tam już kawał dziołchy musi siedzieć :-)

Kadza widzę, że dziurka po kolczyku obeszła się z tobą łaskawiej jak ze mną :confused2: heh;)) Ale śliczny krąglaczek!

ooo Angel tu tak ładnie wygląda na zdjęciu ale w rzeczywistosci nie fajnie sine koło dziurki po tym kolczyku sie zrobiło nie ładnie wygląda trzeba będzie wpakowac dużego kolczyka po ciąży zeby to zakryc hehe a Tobie co tam sie dzieje po tym kolczyku ?

reklama
Do góry