reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
kurcze,a mi teraz w druga strone teraz juz połowa marca , a ja chciałam córcie na urodziny 27.02
może Ci zrobi niespodziankę
V
villandra8
Gość
Miałam nie wrzucać, ale tak sobie na niego popatrzyłam i stwierdziłam,że będe sie chwaliła ile wlezie. w końcu za 2 msc już go nie będzie
Fota z dziś 30 tydzień
Uploaded with ImageShack.us
No i słusznie - trzeba się podzielić takim cudem a nie samemu się jego urodą napawać :-);-)
A ja mam wrażenie, że śliczny jest i tyle :-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
śliczne brzuszki inamorate no lekko sie obnizył...
a ja wam pokaze moj troszke sie zmienil ;-) w koncu 35 tydzien sie zaczal ;-)Zobacz załącznik 424531Zobacz załącznik 424532Zobacz załącznik 424533
a ja wam pokaze moj troszke sie zmienil ;-) w koncu 35 tydzien sie zaczal ;-)Zobacz załącznik 424531Zobacz załącznik 424532Zobacz załącznik 424533
Ostatnia edycja:
monika2412
Fanka BB :)
Anula- ale śliczny
Atomówka- Albo mi się wydaje albo mamy podobne albo sobie chce wmówić że mam taki ładny jak ty:-)
Inamorate-Chudzinka i kształtem też do atomówki podobny:-)
Atan- łał ale przez tydzień się powiększył ale to końcówka już pozazdrościć:-)
Tunia- brzuszek śliczny i ten pieprzyk świetny
Atomówka- Albo mi się wydaje albo mamy podobne albo sobie chce wmówić że mam taki ładny jak ty:-)
Inamorate-Chudzinka i kształtem też do atomówki podobny:-)
Atan- łał ale przez tydzień się powiększył ale to końcówka już pozazdrościć:-)
Tunia- brzuszek śliczny i ten pieprzyk świetny
reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
inamorate śliczny brzusio i również kształtem podobny do mojego, tak mi się przynajmniej wydaje :-)
Atan Amelka to dopiero ma wypasione mieszkanko, tylko pozazdrościć bo się już końcówka i będziesz już lada dzień tulić swoją córcie :-)
Atan Amelka to dopiero ma wypasione mieszkanko, tylko pozazdrościć bo się już końcówka i będziesz już lada dzień tulić swoją córcie :-)