reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Miałam nie wrzucać, ale tak sobie na niego popatrzyłam i stwierdziłam,że będe sie chwaliła ile wlezie. w końcu za 2 msc już go nie będzie

Fota z dziś 30 tydzień

Uploaded with ImageShack.us

No i słusznie - trzeba się podzielić takim cudem a nie samemu się jego urodą napawać :-p:-);-)

No to ja się pokażę w 33 tygodniu mam wrażenie, że mi ten brzuch opadł :szok:

Zobacz załącznik 424440

A ja mam wrażenie, że śliczny jest i tyle :-)

Anula- ale śliczny
Atomówka- Albo mi się wydaje albo mamy podobne albo sobie chce wmówić że mam taki ładny jak ty:-)
Inamorate-Chudzinka i kształtem też do atomówki podobny:-)
Atan- łał ale przez tydzień się powiększył ale to końcówka już pozazdrościć:-)
Tunia- brzuszek śliczny i ten pieprzyk świetny

reklama
inamorate śliczny brzusio i również kształtem podobny do mojego, tak mi się przynajmniej wydaje :-)
Atan Amelka to dopiero ma wypasione mieszkanko, tylko pozazdrościć bo się już końcówka i będziesz już lada dzień tulić swoją córcie :-)

Do góry