reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Angel kurcze ale z Ciebie modelka :-) Ślicznie wyglądasz ,a ta śliwkowa tunika ma piękny kolor :rolleyes2:

Ania brzuszek potęga ;-) cud , miód malina

Tunia śliczny golas, mój też patrzę że stanął w miejscu, ale może i dobrze, bo i tak już troszkę przeszkadza w zwykłych czynnościach i ciężko z nim, a z przodu nie widzisz różnicy, może w boki trochę poszło?
niech już tak nie rośnie na potęgę bo nas przewróci jeszcze

anula poszedl chyba z przodu trosze jak siedze to widze jakas tam roznice:-)ale jak ktos pyta ktory to tydzien i mowie ze 30 to nikt mi nie chce wierzyc:-)

Tunia TY masz inny typ brzuszka , bardzie na boki ( jak ja) i dlatego nie widać tak z profilu że rośnie :tak:
Mój też na zdjęciach wychodzi mały ale ja widzę że rośnie i to na potęgę :-D

reklama
Dzięki :-)
Anula brzuszek masz boski, no męża wołałam zeby zobaczył jakie cudo z tym pępuszkiem wypchniętym :-) Zero gramika tłuszczu, napięty taki balonik, ależ cudowny :tak:

Tunia wez meza znowu zagon do robienia fot pokaż go z odleglosci i od przodu :> Zobaczcie raz żeśmy ja pogoniły to teraz same golasy wstawia :-D

Do góry