reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Kasiurek ALE WIELKI brzucnio- ale jaki taki naprężony jakby mial pęknąć :-)

Kamila no urósł :szok::szok: Przepiękny ma kształt, od przodu wogóle :tak: ( i widze jakas fajna koszulkę :D )

Mamy znowu ruch...

Piłeczka jak nic :-D taka śliczna i kształtna

Poszedł brzusio ładnie do przodu ;-)

30 tydzien i 4 dzien ;] oczywiscie po przejedzeniu ;p

A kto się przejadł - Ty czy maluszek? I tak ładnie Wam razem - oby do samego terminu

zrobila sobie fotki dzis i w szoku jestem jak mi brzucho urosl :szok::szok::szok:
to fota z 28tygodnia(zolta koszulka) Zobacz załącznik 422970Zobacz załącznik 422972Zobacz załącznik 422973Zobacz załącznik 422971 a reszta z dzis

No urósł - czego innego się spodziewać ;-) Tak ma być :-)

Dziewczyny Nam się do aparatów dorwały:-):-)

Miśka duży brzuszek - faktycznie jak piłeczka :-):-) Maleństwo musi mieć wygodnie :-)

Marusia ja widzę różnicę i to dość sporą :tak: napewno kilka cm do przodu poszłaś :-)
30 tydzien i 4 dzien ;] oczywiscie po przejedzeniu ;p

Kasiurek wow - ja już mówiłam, że chyba starsza ta Twoja ciąża albo maleństwo wybitnie rozpycha się :-):-) bardzo ładnie :-)
zrobila sobie fotki dzis i w szoku jestem jak mi brzucho urosl :szok::szok::szok:
to fota z 28tygodnia(zolta koszulka) Zobacz załącznik 422970Zobacz załącznik 422972Zobacz załącznik 422973Zobacz załącznik 422971 a reszta z dzis

Kamila brzuszek znajomy.... z lusterka :-) Mam bardzo podobny więc uważam, że jest przesłodki, przepiękny i wszystko co naj :-):-)

A ja też nie wierzę, że już w tak zaawansowanych ciążach jesteśmy :-)

SAM_1663.jpgSAM_1668.jpg mój dziś 29 tydz ;)

reklama
Renia ależ tylko pozazdrościć takiego kształtu!!! :-)
Boże jak wy dziewczyy jestescie zgrabniutkie w tej ciąży, no tylko pokazywac wszędzie takie brzuszki ;-)

Renia w poniedziałek zaczynamy 30 tc!! Wierzysz?! :szok::-D

Do góry