reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Atan twój maluszek a dużo miejsca to fika szczęśliwy :D A brzuszek piękni rośnie.
Khaka, pięknie mamy całkiem podobne te brzuszki. mój też taki zaokrąglony lekko. Pod bluzkami jeszcze nie widac jak ubiore spodnie. w tunikach widac.

w końcu brzuszek z tłuszcozwego zmienił się w ciążowy, więc wrzucam fotkę z 12 tygodnia (nie będe Was straszyc rozstępami z poprzedniej ciąży, więc w ubraniu). Zdjęcie mało udane, ale w pośpiechu robione ;-)Zobacz załącznik 384983

:szok:
No ktoś nam zaczyna dobijać się do podium ciążowych brzuszków marcówek :dry: :-D
Rewelacja, przepiekny, typowo ciążowy- ja tam tłuszczo NIE- WI - DZE :crazy:

Dupa. Nie mam mowy bym tu wrzuciła kiedykolwiek fote :crazy:

reklama
Kurde, mata, brzuszek masz jak w połowie ciąży!!!!
U mnie ledwo co widać.
no bo taki brzuszke w poprzedniej ciązy miałam około 5-6 miesiąca :-p

dzięki dziewczyny za miłe słowa i za to, że tłuszczyku tam nie widzicie, a jest go sporo :zawstydzona/y: wcześniej miałam flaczka ze skóry po poprzedniej ciązy pod brzuchem, a teraz sie juz naciągnął i odważyłam się pokazac brzucholek ;-)

tak więc wszystkie ciężarówki co się obawiaja, że maja ogromne brzuszki niech się juz nie krępują ;-)

Do góry